"Поцупив гроші з каси і втік": У мережі розповіли про нахабне пограбування у піцерії в Дніпрі

Чоловік, який прикинувся інвалідом, вкрав з каси гроші та дременув, підхопивши милиці під пахви.

Ілюстрація:handsunseen.blogspot.com

У Дніпрі чоловік на милицях, поки весь персонал допомагав йому оформити замовлення, вкрав гроші з каси. Про це на своїй сторінці в Facebook пише керівник мережі регіональних прес-офісів ПриватБанку Інна Музичук, передають Патріоти України.

"Сиділи тільки що в "Челентано". Зайшов мужик на милицях, весь такий нещасний. Виронив милицю - персонал вибіг з-за стійки, підняв, допоміг. Оформили йому замовлення. Мужик тим часом поцупив гроші з каси і втік. З милицями під пахвою", - розповіла вона.

Музичук наголосила, що після події всі у піцерії сиділи оторопілі та вражені.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Арестович зробив похмурий прогноз щодо ситуації зі світлом

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:40

Колишній радник Офісу президента та військовий експерт Олексій Арестович зробив прогноз щодо можливих віялових відключень світла. Про це він написав у Telegram, передають Патріоти України. "Взимку, якщо ми не встигнемо нічого зробити до цього моменту, ...

"Час випробувань ще не минув": Старець Захарій назвав рік закінчення війни в Україні

п’ятниця, 19 квітень 2024, 19:43

З'явилось нове пророцтво старця Захарія, в якому названо час завершення війни в Україні. Про це йдеться на каналі "Український молитовник" на YouTube, передають Патріоти України. За його словами, час випробувань не минув, однак кожен іспит виявиться кр...