"Их нравы": У Росії нетверезий поліцейський побив інваліда через відсутність намордника в його собаки

У поліції спростували твердження про те, що їх співробітник був п'яний, звинувативши пенсіонера та його дружину не тільки в порушенні правил вигулу тварин, а ще й в нанесенні тілесних ушкоджень правоохоронцю.

Російські поліцейські люблять бити тих, хто слабше. Ілюстрація: Йод.

В Новосибірську п'яний співробітник поліції Євген Будуква побив інваліда 2 групи за відсутність намордника у його собаки. Про це пишуть російські ЗМІ, передають Патріоти України.

За словами дочки постраждалого чоловіка з інвалідністю, інцидент стався в момент, коли обоє її батьків вийшли на прогулянку. П'яний правоохоронець підійшов до них із запитанням, чому собака без намордника.

"Батьки, розуміючи, що він (поліцейський. - Ред.) в неналежному вигляді: очі "скляні", міміка і рухи загальмовані, формене обмундирування... пояснили, що намордник не надягли на собаку, з тієї причини, що собака на короткому повідку і пішли в сторону нашого будинку. Поліцейському це не сподобалося, він побіг за моїми батьками, повалив мого тата на коліна і став наносити удари руками і ногами з усієї сили в область голови і потилиці, а також по інших частинах тіла", - розповіла молода жінка журналістам.

За словами сибірячки, дісталося не тільки батькові, але також матері і собаці. На шум прибігли сестра дівчини з другом, спробували з'ясувати, в чому справа, і просили поліцейського показати своє посвідчення. Однак ці прохання той залишив без уваги, а батьків забрали до відділку. У поліції також спростували твердження про те, що їх співробітник був п'яний, звинувативши пенсіонерів не тільки в порушенні правил вигулу тварин, а й в нанесенні тілесних ушкоджень правоохоронцю.

Не хотів отримувати російське громадянство : 88-річний дідусь самотужки вийшов з окупованої частини Донеччини

середа, 24 квітень 2024, 15:50

88-річний мешканець селища Очеретине Донецької області Іван Якович зміг самостійно вибратися з окупації. Росіяни забрали у чоловіка український паспорт, щоб замінити його на російський, передають Патріоти України. Як розповів очільник Донецької обласн...

Якщо завтра війна: Опитування показало, де у Європі громадяни найбільше готові захищати свої країни

середа, 24 квітень 2024, 15:30

Громадяни Вірменії, Азербайджану, Грузії, Косова, України, Албанії та Молдови найбільше серед європейців готові воювати за свою країну у разі потенційної небезпеки, передають Патріоти України.. Як повідомляє "Європейська правда", про це свідчать дані ...