Роздягнули та скрутили: Кримський "міністр" поскандалив із поліцією в Ростові

Чиновника звинуватили в «застосуванні насильства проти представника влади».

Кримський "міністр" попався у "лапи" російської поліції. Ілюстрація: соцмережі.

У російському Ростові-на-Дону стався курйозний випадок з «міністром» будівництва окупованого Криму Михайлом Храмовим. «Міністр» був затриманий співробітниками ДПС, роздягнений, а потім його повезли до місцевого районного суду, передають Патріоти України.

Інцидент трапився у вівторок, 26 лютого, на Аксайському посту біля Ростова. Чиновника звинуватили в «застосуванні насильства проти представника влади». Як повідомляє «161.RU», автомобіль чиновника був зупинений інспекторами, які, запідозривши його у вживанні спиртного за кермом, запропонували «міністру» пройти медичний огляд на стан сп'яніння. Після відмови з боку Храмова підкоритися, поліцейські попередили його, що він буде доглянутий, з метою чого, його роздягнули. Після цього його скрутили і відвезли в суд.

За свідченнями іншого джерела, «міністр» Храмов сам йшов на конфлікт: кидався на поліцейських з кулаками і ображав їх. Результат, щоправда, виявився той же самий: в процесі нетривалої боротьби міністр був затриманий, роздягнений і потім доставлений в Аксайського районний суд для прийняття рішення по затриманню.

Біженці будуть під ковпаком? Україна починає обмін інформацією про рахунки з сотнею країн

четвер, 28 березень 2024, 11:30

У вересні 2024 року між Україною та іншими державами відбудеться перший автоматичний обмін інформацією щодо фінансових рахунків за міжнародним стандартом звітності CRS (Common Reporting Standart), передають Патріоти України. Його запроваджено після ух...

Раніше був на фронті: У Волинському ТЦК розповіли про стан військового, якого ножем поранив цивільний

четвер, 28 березень 2024, 10:56

Працівник ТЦК та СП, якого у Нововолинську під час виконання службових обов'язків вдарив ножем місцевий житель, раніше воював. Про це повідомили на сторінці Волинського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, передають ...