У Росії затонув міст, люди опинилися в пастці на острові (фото, відео)

Причиною затоплення стала вантажівка, яка проїхала по мосту.

У Ростові-на-Дону затонув міст. Фото: скріншот з відео.

У Ростові-на-Дону (Росія) затонув понтонний міст на Зелений острів, через НП люди опинилися заблокованими на острові. Про це повідомляє місцевий сайт 161.ru, передають Патріоти України.

Так, за словами очевидців, причиною затоплення стала вантажівка, яка проїхала по мосту. І через важкість великовантажного транспорту діряві секції моста залила вода і три з них відірвалися і потонули.

"Люди з цікавістю спостерігали за тим, що відбувається. Деякі просили, щоб знайшли катер і перевезли їх на інший берег. Сотні людей на острові залишилися відрізаними від материка. Нікому немає до цього діла. Немає ніяких екстрених служб. Міст все більше йде під воду", - передає видання слова очевидця.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...