Повернення РФ до ПАРЄ може дискредитувати саму Асамблею - дипломат (відео)

Дмитро Кулеба впевнений, що Асамблея від такого кроку однозначно втратить свій статус авторитетної міжнародної інституції.

ПАРЄ. Ілюстрація:expres.ua

Повернення російської делегації до ПАРЄ може дискредитувати саму Асамблею. Про це в ефірі 5 каналу у програмі "Час. Підсумки дня" заявив постійний представник України при Раді Європи Дмитро Кулеба, зазначають Патріоти України.

"З точки зору загальнодипломатичної ситуації, з точки зору міжнародного фронту - якщо все-таки, правдами й неправдами, вдасться росіянам наступного року повернутися, не виконавши при цьому вимоги резолюцій, а ще й змусивши Асамблею змінитися заради росіян, то це буде ескалацією кризи самої Асамблеї, її дискредитації.

Ми навчилися воювати з росіянами на різних фронтах, але сама Асамблея від такого кроку втратить свій статус авторитетної міжнародної інституції. Ми вважаємо, що якраз сама Асамблея несе основні ризики від повернення росіян", - зазначив Кулеба.

Як відомо, 7 жовтня Росія поставила ПАРЄ цинічний ультиматум, а вже 10 жовтня ПАРЄ відмовилася прийняти ультиматум РФ.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Почніть з себе: Відомий економіст розкритикував плани влади знайти додаткові гроші на війну різким підвищенням податків в Україні

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:58

Економіст та публіцист Вадим Новіков поділився своїм рецептом перебудови економіки України на військові рейки, зазначають Патріоти України. "Уряд запропонував Верховній раді значно підвищити податки для фінансування витрат на війну. В ЗМІ і Інтернеті з...

Військові – не раби!

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:11

Ворожі пабліки носять-зловтішаються тезу Стефанчука про те, що до кінця війни не буде демобілізації. “Да паслєднєго укрАінца», оце усе. Але брехня в тому, що вони змішують поняття демобілізації (припинення процесу мобілізації), і звільнення військовосл...