Повідомлення про "золоту карту" може коштувати Регіні Тодоренко робочого місця

Шеф популярної ведучої звинувачує її у брехні.

Фото: http://sundaynews.info

Розповідь Регіни про таємничу "золоту карту" може призвести до її звільнення та сплати чималого штрафу, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Нещодавно, під час одного з інтерв'ю ведуча відомого тревел-проекту "Орел и Решка" Регіна Тодоренко заявила, що телеглядачів вводять в оману, бо ніякої "золотої карти" з необмеженими можливостями насправді не існує. За словами ведучої, бюджет програми обмежений, а коштовні готельні номери орендуються на кілька годин.

Такі висловлювання телебілявки призвели до обурення з боку генерального продюсера шоу Нателли Крапивиної. Вона була в шоці через те, що Регіна збрехала величезній кількості прихильників програми, яка виходить в ефір вже більше ніж сім років.

Також Крапивина наголосила, що "золота картка" існує, а фінансами в рамках програми продюсери можуть розпоряджатись необмежено. Також шефиня звинуватила Регіну у некомпетентності і зауважила, що через балакливість вона буде оштрафована на чималу суму, а можливо навіть звільнена.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Найшли вила на зелені граблі: Екс-нардеп Ляшко опинився в епіцентрі скандалу щодо своєї військової кар'єри

субота, 20 квітень 2024, 0:55

Олег Ляшко дав привід "старим друзям" з телеканалу Зеленського-Коломойського пройтися по його діяльності, тепер вже у складі ЗСУ. Патріоти України пропонують ознайомитись з матеріалом ТСН, ісамим визначитись наскільки виправдана риторика кореспондента ...

Як у Німеччині розкрили російське шпигунське кубло - Борислав Береза

субота, 20 квітень 2024, 0:30

"У "Der Spiegel" вийшла гучна стаття "У Баварії заарештовано російських диверсантів - розслідування Генпрокуратури". Німеччина зіткнулася з новою шпигунською справою. За даними SPIEGEL, генеральний прокурор Єнс Роммель заарештував двох агентів, які, як...