Пекельна Індонезія: Ведуча "Орла і решки" мало не задихнулася під час виверження вулкана (фото, відео)

​У 13-му сезоні популярного тревел-шоу "Орел і Решка" ведучі відправляються не тільки в райські, але і найбільш пекельні куточки планети.

Леся Никитюк. Скріншот.

Українські телеведучі Регіна Тодоренко і Леся Никитюк вирушили у подорож в Індонезію. Біля самого кратера вулкана Синабунг на о.Суматра в Індонезії Леся ледь не задихнулася від отруйного газу, що викидається вулканом, виверження якого почалося для мандрівниці зовсім раптово. А Регіна на собі випробувала дію галюциногенних грибів, пишуть Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Здавалося б, відважним телеведучим вже не страшні ніякі випробування, якщо, звичайно, мова не йде про подорож до діючих вулканів.

Виверження вулкана Синабунг в Індонезії, який спав до цього понад 400 років, почалося в 2010 році і з тих пір вулкан проявляє підвищену активність. Численні села-примари, розташовані на схилах, були визнані владою надто небезпечними для життя. Люди, що жили в них, загинули від газу, що викидається вулканом або ж втекли під час його виверження. Але і їх похмурий вигляд не зупиняв Регіну, спраглу до екстриму, ні інших членів знімальної групи.

"Коли ми з командою вирішили відправитися до вулкану, він не подавав ніяких ознак життя. На вигляд звичайна гора, не було видно ні попелу, ні диму, ні викидає лави, - розповіла Регіна Тодоренко. - Ми увійшли в дрімучі джунглі і стали пробиратися крізь них, оскільки стежок там немає, адже це не найпопулярніше місце на острові і туристи приходять тільки сфотографуватися здалеку. Ми хотіли дійти якомога вище, щоб подивитися на тріщини в землі, де клекоче лава. Не дійшовши до середини, ми розвернулися і пішли назад . І ось в цей момент, коли ми відійшли недалеко від вулкана, він почав вивергатися! З вулкана виривався стовп попелу, диму, газу, летіли якісь друзки! Місцеві жителі кричали нам, що потрібно терміново йти, що це місце прокляте і дуже небезпечно. Пізніше вони розповіли нам, що за кілька тижнів до нашого приїзду на схилі вулкана загинули 17 туристів, які задихнулися від токсичного газу. Якби ми хоч трохи забарилася і залишилися там, те ж саме чекало б і нас ".

На щастя, для Регіни і її команди все обійшлося, і мандрівники, які звикли ризикувати своїм життя, повернулися в Медан, щоб продовжити зйомки.

А ось Леся Нікітюк на собі відчула всі принади сірчаного газу - вона вибралася на саму гору, де навіть під час виверження вулкану місцеві жителі змушені видобувати сірку. І добре, що у Лесі був протигаз - дихати в отруйній хмарі викиду неможливо!

"Це не просто Пекло, це пекельна Пекло! Галюциногенні гриби, гази від вивергають вулканів і тд і тп. Досить проводити експерименти над своїм організмом, Regina Todorenko !!! Ти нам потрібна жива і неушкоджена !!!", - так прокоментувала чергові пригоди сестри Ірина Тодоренко.

"Бабуся" не дуже відрізнялася від сучасних: Обличчя неандертальки, яка жила 75 000 років тому (фото)

четвер, 2 травень 2024, 23:12

Британські археологи представили плід своєї довгої роботи – реконструйоване обличчя неандертальської жінки, яка померла 75000 років тому. Про це повідомляє видання "ScienceAlert", передають Патріоти України. Череп знайшли у 2018 році в печері Шанідар і...

Результати виявились шокуючими: Жителів Словаччини спитали, кого вони вважать винними у війні в Україні

четвер, 2 травень 2024, 22:58

Понад 50% жителів Словаччини вважають, що війну РФ проти України спровокували західні держави та Україна. Про це йдеться у результатах дослідження Globsec Trends 2024, передають Патріоти України. Зазначається, що 41% опитаних словаків зазначили, що сам...