"Повний провал": У Росії відмовляються іти на концерти української співачки

Концерти Ані Лорак зриваються через малу кількість білетів, які викуповуються бажаючими.

Ані Лорак. Фото: styler.rbc.ua


Жителі Росії масово відмовляються купувати дешеві квитки на концерти української співачки, яка вже кілька років живе у Росії, зазначають Патріоти України з посиланням на "РБК - Україна".

У Росії в місті Брянськ концерт української співачки Ані Лорак провалився до початку виступу. Організатори повідомили. що виступ не відбудеться через те, що продано занадто мало квитків. Виконавиця мала намір виступити з програмою "Кароліна" 19 квітня в Льодовому палаці.

Квитки на концерт коштували від 1000 до 5000 рублів, але тепер їх доведеться здати. Охочих послухати співачку виявилося мало, хоча її представляли як "талановиту і привабливу", а також, що вона "володіє унікальним голосом з діапазоном 4,5 октави". Шоу, "побачити яке мріють багато шанувальників співачки", продовжиться в інших містах, якщо там квитки будуть розкуплені. В даний момент сама Лорак ніяк не прокоментувала цей інцидент. Як раніше повідомлялося, співачка українського походження Ані Лорак, яка переїхала в Росію, зізналася, що їй не вистачає концертів на батьківщині. За словами виконавиці, їй би хотілося, щоб фінальні концерти шоу "Кароліна" пройшли в Києві.
Опублікував: Ярослав Степанов
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Над Кримом виють сирени та лунають вибухи в різних кутках окупованого півострова

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:32

У тимчасово окупованому Криму вранці 19 квітня було чути вибухи. Про це повідомляє Telegram-канал Кримський вітер.

"Скоро корабли будут уничтожаться здесь": Партизани розвідали військово-морську базу РФ у Новоросійську

п’ятниця, 19 квітень 2024, 13:17

Партизанський рух "Атеш" провів розвідку військово-морської бази Чорноморського флоту Росії в Новоросійську. Туди РФ перемістила більшість своїх суден з Криму. Про це пише "Атеш" у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України. "Під час розвідки б...