"Працівникам ГПУ, які оголошували вирок Каську, допомагали гопники на Mercedes з номерами помічника міністра ОАЕ, - блогер

Mercedes-Benz АА55ОР зареєстрований на особу на ім'я Шабан Марван Тофік Мохаммад.

Гопники в спортивних костюмах прибули на допомогу співробітникам ГПУ. Фото: Facebook

Під час оголошення працівниками Прокуратури підозри екс-заступнику Генерального прокурора Віталію Каську їх автомобіль був заблокований народними депутатами, однак на допомогу працівникам ГПУ прийшли люди на дорогому автомобілі. Про це повідомив журналіст і блогер Сергій Іванов на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

"Витягувати прокурорів з управління ГПУ з розслідування і нагляду в кримінальних провадженнях у сфері державної служби та власності примчали хрестоматійне гопопо в спортивних костюмах і автомобілі Mercedes-Benz S350 2013 року випуску ... Така машина коштує близько $70 тис", - написав він.

За словами журналіста, по фотографії вдалося встановити номер машини.

"Mercedes-Benz АА55ОР зареєстрований на особу на ім'я Шабан Марван Тофік Мохаммад. Даний персонаж кілька раз згадувався в ЗМІ як помічник представника ОАЕ Фариса Мухаммеда Аль Мазруі, який в 2013 році відвідував Україну з питань інвестицій в аграрний сектор. В даний час чоловік з таким же ім'ям працює міністром енергетики ОАЕ", - зазначив він.

Іванов припустив, що помічник міністра енергетики ОАЕ не має ніякого відношення до працівникам ГПУ.

Як відомо, пізно ввечері 10 квітня біля театру Івана Франка Каську спробували зачитати підозра в махінаціях зі службовим житлом. Перед цим йому обмазали двері машини невідомою речовиною, імовірно, щоб він не зміг виїхати.

Сам Касько і його адвокат заявляють, що звинувачення сфабриковані, а підозри зачитувалися з порушенням закону. У ГПУ стверджують, що підозру було зачитано і вручено відповідно до закону.

13 квітня співробітники ГПУ вручили Віталію Каську клопотання про взяття під варту, сьогодні вони мають намір подати його до суду.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Сухопутні війська ЗСУ показали один зі штурмів на фронті та захоплення росіян у полон (відео)

неділя, 5 травень 2024, 16:15

Українські захисники показали один зі штурмів на фронті. Воїнам вдалося взяти у полон росіян. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Сухопутні війська ЗСУ у Telegram, передають Патріоти України. На опублікованих кадрах зафіксована робота ...

"Тіньовий" флот РФ, що живить війну проти України, вийшов з-під контролю, - ЗМІ

неділя, 5 травень 2024, 15:56

Рішення Заходу встановити граничну ціну на нафту змусило Росію збільшити тіньовий флот. Ці танкери перевозять російську нафту у великих кількостях у такі країни, як Китай, Індія та Іран, за вищими цінами, нагадують Патріоти України. Видання The Тelegra...