"Предлагаю создать Конча-Заспинскую мотопехотную бригаду и Козинский штурмовой полк", - Бутусов

Вручення повісток сім'ям керівників в прямому ефірі різко підніме бойовий дух суспільства.

Призов до ЗСУ. Фото: InfoKava.com.Я підтримую ініціативу адміністрації президента, МО та СБУ вручати повістки про мобілізацію з відеокамерою, публічно, разом з журналістами, представниками громадськості, і розміщенням кожного випадку вручення повістки в інтернет. Так пише на своїй сторінці в фейсбуці журналіст Юрій Бутусов, передають Патріоти України і цитують далі:

"Предлагаю не ограничиваться полумерами в отношении критикующих власть граждан (натяк на історію з Шабуніним.-ПУ) – а внести законопроект и проголосовать, чтобы норма работала для всех, для такого в Раде несомненно хватит голосов.

А заодно ввести всеобщую воинскую повинность, чтобы искать мобилизационный ресурс везде – в том числе в местах компактного проживания людей, которые обожают камеры и публичность.

Вот например, если военкомы будут вооружены полномочиями и публичностью, то только в местах обитания президента, министров, депутатов, генералов – можно будет сформировать Конча-Заспинскую мотопехотную бригаду и Козинский штурмовой полк. Поскольку каждый боец будет еще до призыва обеспечен экипировкой, автомобилем и участком земли, это позволит государству здорово сэкономить на обеспечении, а ввод в бой таких по-настоящему элитных частей, несомненно, изменит оперативную обстановку на любом участке передовой.

Вручение повесток семьям руководителей в прямом эфире резко поднимет боевой дух общества.

Такая реформа, которая несомненно, отвечает самым высоким стандартам Швейцарии и Израиля, получит поддержку НАТО, МВФ, ЕБРР".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знак долі: Що означає, коли ваш погляд привертають однакові цифри на годиннику

п’ятниця, 26 квітень 2024, 3:25

Феномен повторюваних цифр на годиннику породив різні тлумачення, забобони та вірування. Кожне число має своє значення і магічний сенс, а коли вони повторюються, то символізують щось важливе. . Якщо часто зустрічаються одиниці, це означає необхідність ...