Представники РФ і НАТО обговорять український конфлікт без України - Столтенберг

Голова Альянсу заявив, що після захоплення ЗС РФ українського Криму, НАТО не веде ніякої співпраці з Кремлем, однак підкреслив, що дуже важливо мати безпосередній діалог з Росією під час таких напружених відносин, якими вони є зараз.

Ілюстрація:www.litopys.com.ua

Про плани провести 19 грудня 2016 року саміт між Україною та Російською Федерацією і НАТО повідомив Йєнс Столтенберг, який в даний час керує Північноатлантичним Альянсом. У відділі зі зв'язків з громадськістю відомства зазначили, що сторони мають намір вести переговори про ситуацію, яка нині склалася в Україні, передають Патріоти України з посиланням на replyua.net.

Генсек НАТО підкреслив, що для подальшого забезпечення двосторонньої розмови між Росією і НАТО значним фактом виступає запланований саміт. В результаті на майбутні переговори 19 грудня були запрошені російські дипломати. Він заявив: "У штаб-квартирі Альянсу на рівні послів ми хочемо провести переговори. Ми будемо говорити про ті питання, які мають вагоме значення для спокою Європи. Особливою буде тема українського конфлікту".

Крім того, голова Альянсу заявив, що після захоплення Збройними силами Російської Федерації українського Криму, НАТО не веде ніякої співпраці з Кремлем. В цей же час Столтенберг підкреслив, що дуже важливо мати безпосередній діалог з Росією під час таких напружених відносин, якими вони є зараз.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Перед Часовим Яром залишився єдиний форпост, підконтрольний ЗСУ, - офіцер НГУ (відео)

субота, 20 квітень 2024, 9:14

За словами бійця бригади Нацгвардії "Рубіж" Володимира Черняка, перед Часовим Яром залишається водоканал, який росіянам поки що не вдалося форсувати. Але в районі Богданівки ЗС РФ "добре окопалися" і зосередили всілякі ресурси. . Російські війська зак...

Про поточні події кількох крайніх діб на Куп'янському, Сіверському та Краматорському напрямках, - Костянтин Машовець

субота, 20 квітень 2024, 9:05

1. На Куп'янському напрямку противник, судячи зі всього, після перегрупування сюди військ 47-ї танкової дивізії (тд) продовжує "вивчати та знайомитись" із поточною ситуацією... Принаймні, на даний момент, сили й засоби угрупування військ (УВ) "Запад" а...