Представили новий концепт "Отамана"

Під час візиту Київської асоціації військових аташе на ДП "Житомирський бронетанковий завод» співробітники підприємства представили військовим дипломатам робочий концепт броньованого транспортного автомобіля "Отаман".

Фото: Головне

Концепт виконаний за модульним принципом на базі однойменного модернізованого шасі, з посиланням на Головне повідомляють Патріоти України.

За допомогою бронемодулів і агрегатів від провідних виробників армійських автомобілів типів ГАЗ-66, ЗІЛ-131, Урал, КрАЗ і навіть імпортного виробництва в короткий термін можуть бути реконфігуровуватись в броньоване шасі, навіть в польових умовах.
Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Тилові журналісти легковажать: Боєць ЗСУ розповів про переваги російського "танка-мангала" під час ворожих штурмів

середа, 24 квітень 2024, 9:05

Хоч танк і не маневрений та має багато недоліків, він може виконати свою місію під час штурму — завести колону в населений пункт і стріляти просто в лоб, говорить командир танкового підрозділу. . Останнім часом дедалі частіше з'являються повідомлення ...

Народні прикмети на 24 квітня. Що українці готували Євсеїв день для збереження здоров'я

середа, 24 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 24 квітня за новим стилем вшановує Саву Стратилата і з ним 70-ти воїнів, преподобного Саву Києво-Печерського та Єлизавету Чудотворницю, а також вшановує пам'ять великого мученика Євсевія Нікомідійського, що поклав життя зарад...