Прем’єр Польщі Шидло звинуватила Меркель у спалаху терору, що накрив Європу

​Нинішня європейська політика міграції, особливо та, що проводить Ангела Меркель, грає на руку тим, "хто сіє смерть серед людей".

Таку заяву прем’єр-міністр Польщі Беата Шидло зробила в ефірі каналу TVP Info, коментуючи іспанські теракти, повідомляють Патріоти України.

Шидло вважає, що Європі потрібно перестати боятися говорити про тероризм. "Не бійтеся говорити про це, не бійтеся говорити, нехай на зміну цій політ коректності нарешті прийде політичний разум", - додала вона.

Голова польського уряду вважає, що відмова від прийому мігрантів, за яку Польщу критикує Єврокоміссія, може стати взірцем для інших країн.

"Те, що ми робимо в Польщі, тож само, що роблять угорці та словаки, те що зробила Центральна і Східна Європа - ми показали, як це робити (забезпечити безпеку) , і тепер вам потрібно визнати", - резюмує Беата Шидло.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Ключові сигнали від Заходу для України після виборів у Росії, - політолог

понеділок, 18 березень 2024, 23:30

"Сьогодні важливий день, у ньому можуть бути сигнали того, як буде розгортатися ситуація навколо війни. Бо сьогодні світ має відреагувати на путінський фарс під назвою вибори", - пише політолог Віктор Андрусів у своєму Телеграм-каналі, передають Патріо...