"Презирство силовиків до людей в РФ сягнуло свого апогею", - російський блогер

Зникнення людини у надрах Федеральної служби виконання покарань – річ неординарна навіть для Російської Федерації.

Ільдар Дадін. Фото: news.tut.by.

Микола Травкін у власному блозі на ресурсі «15 минут» розповів що саме криється за історією зі зникненням російського опозиціонера Ільдара Дадіна, передають Патріоти України.

Так, за словами блогера, зникнення людини у надрах Федеральної служби виконання покарань – річ неординарна навіть для Російської Федерації. Інтернет обурювався, люди писали петиції, громадські ради показували свою стривоженість – але ФСВП було все одно. Потім, другого січня сам Володимир Путін дав доручення перевірити наскільки ФСВП співпрацює з правозахисниками і громадянським суспільством – але і цю вказівку проігнорували. Нарешті сьогодні уповноважений з прав людини заявив, що Дадін живий і, можливо, через пару днів вийде на зв'язок.

Блогер зауважує, що у будівельних лабораторіях матеріали перевіряють на міцність – давлять, поки не піде тріщина. Може, на громадянське суспільство теж давили в очікуванні такого моменту? "З іншого боку, можливо, просто нарешті вирвалось на волю презирство, з яким всі силовики ставляться до громадянського суспільства загалом і до правозахисників зокрема? Як би це не було сумно, але другий варіант у ситуації з Дадіним більш імовірний", - наголошує блогер.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Російські чиновники гумору не розуміють: Жарт сатиричного сайту потрапив у звіт уряду Ульяновської області РФ про "виконану роботу"

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:56

Заступниця голови уряду Ульяновської області РФ Марина Алексєєва додала до звіту про «виконану роботу» жартівливу новину із сатиричного сайту Панорама. На це звернули увагу у Telegram-каналі ЧТД, опублікувавши відповідні скріншоти, передають Патріоти У...