Прямий виклик Америці: Іран заявив про створення «отця всіх бомб»

​Іранська оборонна промисловість виготовила потужну 10-тонну бомбу.

Про це в бесіді з телекомпанією IRIB заявив командувач ВПС і Військово-космічними військами Корпусу вартових Ісламської революції (КВІР) Амір Алі Хаджизаде, повідомляють Патріоти України.

«Організація оборонної промисловості за дорученням військово-космічних сил виготовила бомбу вагою приблизно 10 тонн. Ці бомби в нашому розпорядженні», - зазначив Хаджизаде. За словами воєначальника, неядерна бомба може бути скинута з літаків «Ільюшина».

Назва «батько всіх бомб» відсилає до бомби GBU-43, яку зробили в США (боєприпас також називають «матір'ю всіх бомб»). Нагадаємо, навесні цього року США випробували важкий боєприпас фугасної дії GBU-43 в Афганістані. Бомбу скинули на позиції терористів «ІДІЛ». За даними Пентагону, «мати всіх бомб», стала найпотужнішим неядерним боєприпасом, використаним США.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Україна отримає точку опори: Майстер китайської метафізики назвав рік закінчення війни в Україні

четвер, 25 квітень 2024, 12:43

Астролог і метафізик Давид Векуа передбачає, що війна в Україні може закінчитися вже скоро – він називає період з січня по лютий 2025 року, тоді варто очікувати важливих політичних рішень. Про це у відео для Youtube-каналу "Мій світ" розповів майстер к...

Колись тут жили шахтарі, а потім прийшов "русский мир": Окупанти перетворили Вугледар на місто-привид (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 12:29

Російські війська, у спробах прорвати українську оборону, активно завдають ракетних та авіаційних ударів по українських містах. В мережі показали, як Росія перетворила Вугледар Волноваського району Донецької області у місто-привид. Фотографії зруйнован...