Про що мовчить Борислав Береза. Хто так хвацько "кришує" ігорний бізнес у Києві? - Кирило Сазонов

Ігрових салонів у столиці багато, вони навіть не занадто старанно намагаються маскуватися під національну лотерею.

Ігрові салони у Києві. Фото: kiev.vgorode.ua.

"От метро "Позняки" в любую сторону 50 метров - игровой салон. 100 метров - второй. Маскирующийся с особым цинизмом под национальную лотерею. Одинаковые цвета, брендинг - все идентично", - написав журналіст Кирило Сазонов на своїй сторінці у "Фейсбуці", передають Патріоти України.

Еще и надпись (я же говорю - с особым цинизмом) - "Мы не продаем лотерею лицам до 18 лет". Вообще я за полный легалайз игрового бизнеса, борделей и всего прочего, но это вопросы к ВР и сейчас не об этом. Борислав Береза, вы же давно с ними воюете, откройте секрет: Кто их так лихо крышует?

Ну, если они работают и правоохранители в упор не замечают, крыша должна быть железобетонная, я правильно понимаю? Прокуратура района или Киева? Районные администрации или КГГА? Насколько я понимаю, отдельному нардепу или полиции обеспечить такую крышу не под силу. Так кто же этот Великий и Ужасный?

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Звідти запускають БПЛА по містах України: В окупованому Криму загорівся військовий полігон (фото)

п’ятниця, 20 вересень 2024, 21:41

У тимчасово окупованому Криму спалахнула пожежа на мисі Чауда, де розташований військовий полігон російської армії. Про це повідомляє Telegram-канал "Кримський вітер", передають Патріоти України. Як зазначає моніторингова група, факт пожежі на військов...

Ціль успішно знищив, але...: F-16 в Україні міг розбитися через російську ракету, - ЗМІ

п’ятниця, 20 вересень 2024, 21:15

Втрата літака F-16 під час масованої атаки могла статися через хмару уламків збитої російської ракети. Інші літаки також могли бути виведені з ладу з цієї ж причини. Про це йдеться у матеріалі Breaking Defense, що посилається на українські джерела, пер...