Проект "Ukrainer" множить любов до України (відео)

Шляхом пошуку і фільмування неймовірної краси нашої неньки.

Учасники проекту "Ukrainer" проводять у дорозі щонайменше 5 місяців на рік. Їхня мета – відкрити невідому Україну. Відео з кожної подорожі автори викладають на офіційний сайт із субтитрами сімома мовами, інформують Патріоти України.

Фотографи, оператори, журналісти та просто любителі помандрувати об'єдналися і створили проект "Ukrainer". Команда запланувала 16 експедицій усіма регіонами країни. Це десятки тисяч кілометрів, сотні сіл, міст та містечок.

Автор ідеї – Богдан Логвиненко – об'єднав людей для того, щоб показати світу невідому Україну без прикрас. Це не просто туризм, а експедиція.

Під час подорожі склад групи змінюватиметься, бо не кожен учасник має можливість виїхати на кілька тижнів. Попереду в експедиторів – мальовниче Полісся, 21 день та 30 локацій.

Це вже четверта поїздка. Загалом автори проекту запланували 16 подорожей різними регіонами України.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Ситуація навколо Очеретиного важка і може погіршитися. Чим небезпечне просування ворога - Михайло Жирохов

вівторок, 23 квітень 2024, 11:59

Військовий експерт Михайло Жирохов прокоментував в ефірі Radio NV, яка ситуація навколо селища Очеретине, де, як повідомляється, є просування росіян, передають Патріоти України. «На жаль, ситуація навколо Очеретиного дуже важка і вона має схильність до...

"Виникло відчуття, що ми працюємо": Спікер "держради Криму" забув вимкнути мікрофон і озвучив цікаві речі (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 11:44

Так званий «голова держради» у тимчасово окупованому РФ Криму Володимир Константинов, йдучи на перерву, забив вимкнути свій мікрофон і випадково наговорив у нього зайвого. Відповідне відео було оприлюднено у соцмережах, передають Патріоти України. На н...