"Проходить буремний 2017-й рік. Росія розвалиться не за прогнозами істориків та політологів" - блогер

РФ розвалиться тоді, коли у неї почнуть вичерпуватися грошові запаси і навколишні конфлікти почнуть коштувати ще більше.

Ілюстрація:соцмережі

"Проходить буремний 2017-й рік, а купа аналітиків кудись подівалась. Минулого року натовпи істориків, політологів та оце все почали згадувати буремний 1917-й рік, що ясна річ, казало про те, що історія в Росії знову повториться." Про це пише Антон Павлюшко у Facebook, передають Патріоти України, продовжуючи:

І ось до завершення року залишилось декілька годин, а Росія поки не розвалилась. Скоро аналітики почнуть писати, чого так не сталося і що їх не так зрозуміли. Буває.

Я просто нагадаю, що СРСР розвалився у 1991-му році, але почав розвалюватись за декілька років до цього. А до речі у 1891-му році в Російській Імперії нічого особливого не було. Все сталось потім якось само собою.

Я б сьогодні більше звертав уваги на події на Близькому Сході, бо вони будуть створювати проблеми для Росії. Так само повинні створювати проблеми для Росії та її бізнесу в Україні - цей ринок повинен бути очищений від будь-якої російської компанії.

А Росія розвалиться не за прогнозами істориків та політологів, а тоді коли почнуть кінчатись гроші і навколишні конфлікти почнуть коштувати ще більше. З Новим Роком!

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно

Тільки шолом потягне на 25 тисяч грн: У воїна ЗСУ запитали, скільки коштує його "вбрання"

четвер, 25 квітень 2024, 13:55

Блогер Ніколас Карма, який цікавиться у звичайних людей і знаменитостей, скільки коштує їхній "лук", поставив те саме запитання воїну ЗСУ, який служить у 6 батальйоні 12 бригади "Азов", передають Патріоти України. Під час прогулянки Львовом захисник бу...