Прокуратура розпочала розслідування: Невідомі змили в унітаз десятки тисяч євро

​Неординарна подія сталась у відділенні фінансового холдингу UBS Group AG в Женеві.

За даними правоохоронців, кілька місяців тому туалет в сховищі одного з міських банків виявився забитий купюрами в 500 євро, повідомляють Патріоти України.

Через кілька днів туалети трьох сусідніх бістро також виявилися забиті грошима. Банкноти лежали в туалеті і в раковині. Були порізані ножицями на шматочки.

Про ці знахідки повідомили в поліцію. Знищення банкнот за швейцарськими законами не заборонено, однак прокурори мають намір дізнатися, "хто стоїть за цією історією".

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Оце уявлення Кулеби еталонної українки? У соцмережах захейтили створений МЗС цифровий аватар Вікторію за типово негроїдні риси

четвер, 2 травень 2024, 0:55

Модель, що слугувала прототипом аватара обурена расистськими, як на її думку, випадами. Критики ж творіння МЗС обурені, що державне відомство геть відкинуло красу притаманну співвітчизницям, згідно загальноприйнятій самоідентифікації. Соцмережами прон...