Прокурору з окупованого Луганська українські колеги обіцяють тюрягу

​"Прокурору" Кам'янобрідського району окупованого Луганська в Україні обіцяють позбавлення волі строком від 8 до 15 років із конфіскацією або без такої.

"Прокурор" з Луганська Фото: Depo.ДонбасПатріоти України повідомляють, що цю "посаду" громадянин Україні добровільно погодився обіймати ще у грудні 2015 року.

"Зазначена особа виконує дії, спрямовані на порушення конституційних прав і свобод громадян України, які опинилися на тимчасово непідконтрольною української влади території Луганської області", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що оскільки він переховується від органів слідства і суду з метою ухилення від кримінальної відповідальності, його оголошено в розшук, і на підставі постанови слідчого судді в кримінальному провадженні проведено спеціальне досудове розслідування. За результатами цього розслідування до суду направлено обвинувальний висновок.

Довідка: санкція ч. 1 ст. 258-3 КК України передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 8 до 15 років з конфіскацією майна або без такої.

Зазначимо, що згідно інформації з ресурсів підконтрольних "ЛНР", наразі зазначену "посаду" обіймає Серджан Артем.

Раніше повідомлялося, що прокуратура Луганщини здійснює провадження проти громадянина України, який наразі обіймає посаду "міністра транспорту ЛНР".

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Затримання заступника Шойгу – це негативний сигнал для нас, - Вадим Денисенко

четвер, 25 квітень 2024, 0:30

"Затримання заступника Шойгу. Чому це негативний сигнал для нас", - пише політолог Вадим Денисенко на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:. "1. Затримання такого рівня не могло бути проведене без погодження з ...