Промова Савченко в суді стане свідченням розпаду Росії, - Портніков

Рано чи пізно промова Надії Савченко увійде в підручники історії Росії як доказ людиноненависницького характеру держави, що існувала на її території на початку тисячоліття.

Надія Савченко. Фото: publicist.in.ua.

Промова українського офіцера Надії Савченко в російському суді про сфабриковану проти неї справу обов'язково стане доказом розпаду Російської Федерації. Про це 3 березня заявив на своїй сторінці у Facebook український публіцист Віталій Портников. За його словами, виступ Надії увійде в підручники історії України як доказ щирої любові до своєї Вітчизни, передають Патріоти України.

"Важливо не те, що промова Надії Савченко на суді колись обов'язково увійде в підручники української історії як доказ щирої любові до Батьківщини і нескореного духу. Важливо те - і в цьому я не сумніваюся - що рано чи пізно вона увійде в підручники історії Росії як доказ людиноненависницького характеру держави, що існувала на її території на початку тисячоліття і пояснення причин розпаду цієї самої держави", - написав Портніков.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Читаю забавну новину, що росіяни робили спроби вбити Зеленського. Забавну в тому плані, що є Зеленський, чи його немає - є Україна. І буде, бо тіло України виглядає інакше, ніж тіло росії", - Олена Кудренко

середа, 8 травень 2024, 0:30

"Маленький президент великої Антиукраїни. Він чимчикує довгими коридорами Кремля, де на стінах висять рідкісні пейзажі. Не здивуюсь, якщо частина з них вкрадена в України", - пише харківська блогерка Олена Кудренко на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбу...