"Пропала жена Дмитрия Медведева. Да и он тоже пропал", - блогер

Росіяни вкотре запідозрили, що бачать двійників замість справжніх політиків.

Дмитро Медведєв с дружиною. Фото: pioss.net.

"Супруга Дмитрия Медведева не показывалась на людях с осени прошлого года и о ее судьбе мало что известно", - написав Віктор Шевчук у своїй статті для Русский Еврей, передають Патріоти України.

“Лицезреть Путина на официальных мероприятиях в гордом одиночестве без супруги мы уже привыкли. Но вот от премьер-министра такое ожидать было невозможно, тем более на церковных праздниках. Ведь известно, что супруга Медведева очень набожная и воцерковленная.” – пишут в социальных сетях.

Другой автор сообщает, что жену Медведева не видели и не слышали очень давно, что в общем-то странно. Еще более странно, что и сам Медведев в общем-то пропал. Тот Медведев, которого показывали перед новым годом по телевидению не очень похож на Медведева-1, который постоянно спит. Напомним, что жена Путина тоже пропала как раз в тот период, когда миру предъявили “нового Путина” с ботоксным лицом.

Нагадаємо, що це вже не вперше, коли росіяни дуже здивовано коментують фото політиків у соцмережах та висловлюють підозри з приводу цього.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Про вороже угрупування військ "Север"... - Костянтин Машовець

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:14

На рахунок " гіпотетичного прориву противника у Харків" . Сьогодні, поговоремо про РОЗПОДІЛ тих сил й засобів УВ "Север", які - або вже є у розпорядженні його командування, або надійдуть туди протягом найближчого часу... Як відомо, війська (сили) цьог...

Російські спецпризначенці самі забезпечили зброєю вбивць своїх співгромадян: Нападники на "Крокус Сіті Хол" стріляли по публіці із новітніх автоматів, - ЗМІ

п’ятниця, 19 квітень 2024, 8:15

Нападники на підмосковний "Крокус Сіті Холл" стріляли по людях із нових штатних автоматів Збройних сил РФ. Про це йдеться у матеріалі видання "Важные истории". "Автомат АК-74, з якого нападники розстрілювали людей у «Крокусі» під Москвою, експортувався...