Прощавай, "Воля": Скандального телеком-провайдера України може перекупити екзотичний іноземець

Можливо, після цього зміниться і сумнозвісний менеджмент колишнього столичного монополіста.

Телеком-провайдер "Воля" можете перекупити мексиканець. Фото: biz.liga.net

Український інтернет-провайдер і оператор кабельного телебачення «Воля» веде переговори про свій продаж за $ 112 млн, повідомляють Патріоти України з посиланням на LIGA.net. Потенційним покупцем виступає мексиканський бізнесмен Карлос Слім.

Карлос Слім - власник America Movil. У 2014 році він придбав акції групи компаній Austria Telekom. У числі її активів ряд операторів Європи, в тому числі - Velcom в Білорусі. Останній, за інформацією видання, і почав робити due dilligence «Волі».

Оператор «Воля» обслуговує близько 2 млн. абонентів кабельного ТБ і інтернету в 34 містах України. У тому числі інтернет-доступом користуються 670 000 (компанія входить в ТОП-3 українських інтернет-провайдерів). Основні акціонери - фонди Providence Equity Partners (34,92%), Sigma Bleyzer (15,3%), ЄБРР (11,7%).

Перші чутки про покупку українського інтернет-провайдера з'явилися ще в кінці березня. Представники «Волі» тоді не коментували інформацію. Акціонери «Волі» почали шукати покупця в минулому році. Новий власник повинен був з'явитися ще до кінця грудня, серед потенційних покупців називалися інвестфонд Бориса Ложкіна та мобільний оператор lifecell. Офіційного підтвердження цієї інформації не було.

Опублікував: Інна Мартинчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Окупанти на Херсонщині розстріляли колаборантку, але офіційно заявили про "трагічну загибель"

четвер, 25 квітень 2024, 20:52

Російські окупанти на Херсонщині розстріляли колаборантку Любов Тимчак. Про це на своїй сторінці в соцмережі написав журналіст та блогер Денис Казанський, передають Патріоти України. За його словами, російські ЗМІ публікують новину, що жінка “трагічно ...

"Перевзувся!": На росТБ засудили Трампа, який не завадив Конгресу проголосувати за виділення допомоги Україні

четвер, 25 квітень 2024, 20:44

Російські пропагандисти звинуватили колишнього президента США Дональда Трампа в тому, що він “перевзувся”. На думку рупорів Кремля, він повинен був завадити виділенню Україні військової допомоги. Про це на своїй сторінці в соцмережі написав журналіст т...