Прості способи позбутися від головного болю без ліків

Стрес, погана погода, затори на дорогах та багато інших повсякденних речей можуть негативно вплинути на стан здоров'я і викликати головний біль.

Як позбутися від болю без таблеток.

Свіже повітря Часто голова починає боліти від нестачі свіжого повітря, особливо в опалювальний сезон. Необхідно регулярно провітрювати приміщення. Якщо, наприклад, в офісі немає можливості відкривати вікна, тоді знаходите можливість кілька разів на день виходити на вулицю або на балкон.

Гімнастика для обличчя Щоб зняти м'язовий спазм, помасажуйте голову легкими круговими рухами так, ніби миєте голову. Потім зробіть гімнастику для особи. Фахівці відзначають, що мімічні вправи добре знімають напругу лицьових м'язів, яке також може бути причиною головного болю. Ось кілька простих вправ: повільно піднімайте і опускай брови; закрий очі і обертай очними яблуками; з відкритим ротом порухайте щелепою вправо і вліво; погрімаснічайте.

Масаж Якщо при головному болю ви відчуваєте дискомфорт в потиличній області і шиї, полегшити стан може допомогти масаж комірцевої зони. Для цього досить помасажувати пальцями м'язи шиї, плечей і пройтися уздовж хребта. Це допоможе зняти спазм з перевтомлених м'язів і поліпшить відтік крові від голови.

Розслаблення Якщо біль застигла на роботі і немає можливості лягти і відпочити, виконайте вправу на розслаблення. Відкинься на спинку стільця, закрий очі. Уявіть, що ви на березі океану. У тілі і голові з'являється відчуття легкості. Потім маленькими ковтками випийте склянку теплої води.

Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росія не спромоглася скористатись "вікном можливостей" для прориву: Перший транш допомоги США з 61-мільярдного пакету вже вплинув на ситуацію на фронті, - Дикий

неділя, 28 квітень 2024, 2:35

Перші партії поставок з мільярдного траншу 61-мільярдного пакету допомоги США юридично дооформленої у вівторок, 23 квітня, згідно обіцянок американців, вже перетинають кордон України. Хоча допомога фвзично ще не надійшла, Україна змогла збільшити норми...

У окупантів знов вибухова нічка. - "Еб*ть нас еб*шат": Повідомляють про чергові удари ATACMS по військовим об'єктам в Джанкої, Брянськ атакують БПЛА (відео)

неділя, 28 квітень 2024, 1:45

У ніч проти неділі, 28 квітня, у Джанкої та у Джанкойському районі окупованого Криму пролунав потужний вибух. Про це повідомляє Telegram-канал Кримський вітер, а також Мапа повітряних тривог. . "У Джанкої та Джанкойському районі чули потужний вибух", ...