Просуваючи свого оператора мобільного зв'язку "Фенікс", терористи ДНР заблокували роботу "Лайф"

Представнику "Лайф" у Донецьку в домовленостях відмовлено

Картинки по запросу Захарченко фото

За оперативними даними групи ІС, в рамках просування оператора мобільного зв'язку терористів «Фенікс», в «ДНР» проведено ряд заходів щодо виведення з ладу мобільного зв'язку оператора Lifecell (Лайф), інформують Патріоти України. Зокрема, після захоплення бойовиками в кінці лютого цього року офіса «Лайф» в Донецьку, представники «ДНР» розібрали оптичний крос (пристрій для роз'ємного з'єднання багатоволоконного оптичного кабелю) і порізали оптичні кабелі в колодязі на перехресті пр-ту Театрального і вул .Артема (м.Донецьк), що зробило технічно неможливою роботу оператора мобільного зв'язку «Лайф».

Представник даного оператора в Донецьку з січня ц.р. намагався узгодити з ватажками «ДНР» роботу «Лайф», проте безрезультатно.

Устаткування «Лайф» не підходить до розгортання на його базі оператора мобільного зв'язку «Фенікс», який просуває окупаційна влада «ДНР», тому не цікавить терористів. Очевидно, робота оператора «Лайф» в «ДНР» буде повністю заблокована.

Раніше група ІС повідомляла, що бойовики «ДНР» обклали продуктової даниною жителів прифронтових сіл.

Опублікував: Світлана Іваненко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У селі Козачі Лагері на лівобережжі Херсонщини морпіхи встановили прапор України (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 13:55

«Хлопці з 35-ої бригади морської піхоти вручну встановили прапор на водонапірній башті в н.п. Козачі Лагері на лівому березі Херсонщини» – йдеться у коментарі до запису.

Загрожують три роки колонії: У РФ затримали священика за "ікону з Бандерою" (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 13:05

В російському Омську затримали священика Української грекокатолицької церкви. Причиною стало те, що представник духовенства нібито повісив у трапезній "ікони із зображенням Степана Бандери та інших націоналістів", інформують Патріоти України. Як повідо...