"Приятно видеть эту бессильную истерику. Они сходят с ума, когда у нас что-то получается" - Бутусов про реакцію РФ на "Євробачення" у Києві

Журналіст звернув увагу, що Путін, коментуючи візит до Китаю і спілкування з главами держав, переключився на обговорення "Євробачення" в Україні.

Юрій Бутусов. Фото:newkozak.co.ua

У Росії спостерігається "безсила істерика" через успішне проведення "Євробачення" в Україні. Про це написав у своєму Facebook журналіст Юрій Бутусов, повідомляють Патріоти України.

Таким чином він прокоментував висловлювання російського президента Володимира Путіна про те, що "сьогоднішня київська влада" не може провести заходу на кшталт "Євробачення".

"В России возник реальный комплекс неполноценности по отношению к Украине, они ведут себя реально как "братья наши меньшие". Путин комментируя визит в Китай и общение с главами государств (!!!) все равно переключается на обсуждение "Евровидения" в Киеве!

Ущербные люди. Синхронно с Путиным отрабатывает вся российская пропаганда - во всех российских СМИ вышли статьи с общим тезисом - "Евровидение" в Киеве это все плохо, все ужасно. Если честно, приятно видеть эту бессильную истерику. Они сходят с ума, когда у нас что-то получается", – написав він.

Як відомо, фінал "Євробачення 2017" пройшов у ніч із 13-го на 14 травня в Міжнародному виставковому центрі Києва. Представник Португалії Сальвадор Собрал виграв і за підсумками голосування професійного журі, і за підсумками голосування телеглядачів, набравши загалом 758 балів. Це перша перемога учасника від Португалії в історії конкурсу.

Презентувати Росію мала співачка Юлія Самойлова, але їй заборонили в'їзд до України через відвідування окупованого Криму.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

П’ять квартир у Києві, Tesla і Mersedes: Нардепа-"слугу" підозрюють у незаконному збагаченні на 11 млн грн, - джерело

четвер, 2 травень 2024, 14:01

Чинному народному депутату України повідомили про підозру у незаконному збагаченні на 11 млн грн. Йому загрожує до десяти років позбавлення волі. Про це повідомляє пресцентр Національного антикорупційного бюро у четвер, 2 травня, передають Патріоти Укр...

Поранено десятки окупантів: Нові подробиці щодо збитків РФ внаслідок удару ракетами ATACMS по Криму, - соцмережі

четвер, 2 травень 2024, 13:43

У четвер, 2 травня, проєкт ВЧК-ОГПУ з посиланням на дані ЗС РФ, розкрив збитки Росії після удару ЗСУ балістичними ракетами ATACMS по Криму 30 квітня. Про це йдеться у дописі ВЧК-ОГПУ у Telegram, передають Патріоти України. Зазначається, що загалом, за ...