Припертися на виклик двома бригадами і взяти в мене автограф? Української поліції не існує. І наші податки в трубу - Лариса Ніцой

Письменниця поскаржилася, що її пограбували, а поліція зовсім не поспішала проводити оперативно-розшукові заходи для упіймання злочинців.

Ілюстрація:Styler

"Ну от нахрін нам поліція, скажіть? Тільки що мене пограбували." - пише у своєму Facebook українська письменниця Лариса Ніцой, передають Патріоти України, продовжуючи:

Винесли три чемодани новенькі, (ми з родиною мандруємо, маємо кожен свою валізу), винесли, блін, проектор !! з яким я їздила по селах по сільських школах і бібліотеках до дітей із зустрічами. У мене мультимедійні презентації.

Народний депутат Анатолій Євлахов подарував для цих зустрічей проектор. Навіть по Київських бібліотеках той проектор покатався, бо в них немає свого. Не встигли більше винести, хтось налякав, що встигли з полиць зняти - те й винесли. Бліін, валізи італійські, шкода.

Рюкзак туристичний, великий.

Викликаю поліцію і кажу, що ТРИ ЧЕМОДАНИ лежать зараз десь в домі. Їх ще не винесли. Повз консьєржа ніхто не проходив з таким багажем. Проектор у коробці теж великий, блін, з пультами з подовжувачами. Вони десь лежать поруч.

І що? А ніщо. Напишіть отут заяву, отут підпишіться. Номер заяви отакий-то, питайте яка її доля. До побачення.

Нахріна нам 102 - щоб було куди дзвонити?

Нахріна нам поліція, щоб припертися на виклик двома бригадами двома машинами і взяти в мене автограф?

У січні в доні вкрали айфон, той, що працює тільки з її відбитком пальця. Той, що посилає сигнали на супутник і його можна за якимось номером відслідкувати. Добу телефон ще був на зв'язку. Добу на нього можна було подзвонити. Його можна було б ще за номером відслідкувати. Дуля! Дуля з маком! Не ведіться на ці всі рекламні штуки. Нічого ніхто не відслідковує і знайти не може! Ні поліція, ні оператор.

Ну гаразд, телефон - поклав у кишеню і немає. А тут три валізи десь лежать під носом! Кажу, давайте викличемо собаку, нехай приведе до чиєїсь квартири. Знаєте, що сказали? Щоб я менше кіно дивилася.

Української поліції не існує. Це міф. І наші податки в трубу.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

До Криму залишилося 60 км. Росіяни тікають без бою – нічим відбиватися - Снєгирьов

п’ятниця, 19 квітень 2024, 3:25

Західні ЗМі повідомляють про критичну ситуацію на фронті, колишній командувач об'єднаних сил Великої Британії пророкує Україна поразку вже у цьому році. Але ситуація на фронті дещо інша. І повідомляють про це саме росіяни. Мова йдеться про серйозний ус...

У рейтингу найвпливовіших людей 2024 року журналу Time опинився голова офісу президента Андрій Єрмак - Бутусов

п’ятниця, 19 квітень 2024, 2:35

Сам президент Володимир Зеленський у рейтинг Time не потрапив, і ми розуміємо чому - Зеленський давно вже не є самостійним керівником, замість нього більшість політичних та кадрових рішень в Україні давно вже ухвалює Єрмак. . За «політичну діяльність...