Припинити красти: Експерт про те, як Гройсману вирішити проблему з тарифами для українців

Власне "припинити красти" - один з найоптимальніших шляхів досягнення збалансованих тарифів на газ, яких вимагає від України МВФ.

Володимир Гройсман. Фото:zn.ua

"Владимир Гройсман, который 14 апреля 2016 года занял должность премьер-министра, признал, что на посту главы правительства не сможет избежать повышения тарифов на газ." - пише у своєму Facebook голова Всеукраїнського суспільного руху "Сила права" Андрій Сенченко, інформують Патріоти України.

"Есть обязательства, подписанные украинской стороной относительно того, что тарифы на газ будут на 100% соответствовать стоимости. Другого пути просто нет", - рассказал Гройсман.

На самом деле есть два пути достижения сбалансированных тарифов, которых требует МВФ:

Первый - продолжать шарить в карманах граждан, повышая тарифы для населения и "осчастливливая" треть населения субсидиями, которые оплачиваются за наш же с вами, налогоплательщиков, счет и Второй - перестать воровать.

Власть упорно делает вид, что второй путь ей неведом.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

В Росії настали омріяні сталінські часи: Друзів Гіркіна звинувачують у роботі на ЗСУ, - Казанський

четвер, 9 травень 2024, 0:30

"Z-патріоти шоковані й обурені - російське ФСБ звинувачує друзів Стрєлкова-Гіркіна у роботі на Україну. Кілька чоловік були затримані на Тульщині. Поки Стрєлков сидить у тюрмі за те, що надто сильно любив вітчизну і воював у її війні проти України, йог...

"Репліки із загальним змістом "та в носі ми бачили, що там подумає Путін і як відреагує" означають, що вже сформований фундамент для цілого масиву рішень, які раніше визначались як недопустимі", - Голобуцький

четвер, 9 травень 2024, 0:16

"Дві практично одночасних новини", - пише політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:. "1. Міністр внутрішніх справ Великої Британії прокоментував висилку російського аташе з пита...