"Пристрасті в "ДНР": Польового командира бойовиків "зачистили" свої, на черзі - нові "жертви"

До вбивста полковника Кононова може бути причетний командир снайперського взводу на псевдо "Шутник",чий підрозділ зафіксовано в районі Зайцеве і Широкої балки.

Євген Юрійович Кононов. (Кіт). Фото: Facebook"9 січня ЗМІ самопроголошеної "ДНР" повідомили про те,що в центрі Донецька "кулею ворожого снайпера було вбито заступника командира 100-ї бригади Республіканської Гвардії, полковника Євгена Юрійовича Кононова, на псевдо «Кіт»." Про це пише у своєму Facebook співголова ГІ "Права справа" Дмитро Снєгирьов, передають Патріоти України.

«З сумом повідомляємо, що сьогодні загинув заступник командира нашої бригади полковник Євген Юрійович Кононов», - повідомляла прес-служба Республіканської гвардії ДНР. Подробиці загибелі офіцера поки офіційно не розголошуються.

100-а бригада Республіканської гвардії була створена в середині вересня 2015, підпорядковувалося безпосередньо Міністру оборони ДНР. Бригада була сформована з найбільш підготовлених військовослужбовців, які відзначилися в боях з частинами ЗСУ.

За інформацією аналітичного відділу ГІ "Права Справа" до вбивста полковника Кононова може бути причетний командир снайперського взводу на псевдо "Шутник",чий підрозділ зафіксовано в районі Зайцеве і Широкої балки. "Шутник" виконує накази свого безпосереднього командира на псевдо "Брест".

Сам "Брест", разом з підпорядкованими йому О.Чорним і бойовиком на псевдо "Мангуст", намагався заманити командира розвідроти загону "Троя"на псевдо "Білий" в засідку з метою знищення, повідомивши останньому про те, що його викликають до Донецька в штаб корпусу.

В середовищі бойовиків поширюється інформація про причетність "Шутника" та О.Чорного до вбивства трьох бойовиків, а саме: "Кабана", "Зеленого" та "Гирі".Саме з ліквідації цих бойовиків розпочався конфлікт навколо загону "Троя".

В м. Кіровське наразі зафіксовані групи озброєних осіб, які випитують у місцевих жителів дані і адреси проживання батьків і близьких родичів бойовиків роти "Троя".Примітно, що ці озброєні особи, за повідомленнями безпосередньо з місця подій,підпорядковуються саме "Шутнику".

Бойовики "Трої" вже заявили про те, що дії підрозділів "Шутника" є прямими ознаками того, що ним готуються провокації не тільки по відношенню до самих бойовиків, але й проти їх сімей та близьких родичів.

Паралельно з діями бойовиків "Шутника" третій відділ Управління внутрішньої контррозвідки "МГБ ДНР" на чолі з начальником полковником Дмитром Хватовим розгорнув кампанію з дискредитації та пошуку компромату на місцевих бойовиків з загону "ОСпН Троя".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Як ''...праля'' пробивається між люди

субота, 4 травень 2024, 0:55

Доля книжки. Дарований кінь, як на мене, істота потішна. І для уважних людей завжди приносить прибуток… насамперед, до розряду цікавих історій. Як і сталося з моїм зовсім ще юним романом ’’Монастирська праля’’. Я, через поголовне письменницьке бідацтв...

Всім прихильниками казок ОП, що гроші росіян в Європі от-от конфіскують і передадуть Україні, треба позбуватися хибних ілюзій і дивитися на світ не через рожеві окуляри, - Борислав Береза

субота, 4 травень 2024, 0:30

"У наших ЗМІ почали передруковувати думки західних ЗМІ про те, що США і Європа кардинально розходяться в поглядах на те, як далеко можна зайти у питанні використання арештованих російських активів. США вже не так активно проголошують, що треба все конф...