"Привет россиянам с Каширского шоссе, после которого произошло воцарение никому не известного гебиста, и из Беслана, когда он дозавинтил винты" - Шендерович про вибух в метро

Перше, що спадає на думку після теракту в метро у Санкт-Петербурзі, що це вигідно президенту РФ Володимиру Путіну, зазначив письменник.

Віктор Шендерович. Фото:hate.trust.ua

Російський письменник Віктор Шендерович припустив, що російська влада використовує теракт у метро Санкт-Петербурга, щоб змінити порядок денний, а сама трагедія вигідна президентові РФ Володимиру Путіну. Про це він написав на своїй сторінці у Facebook, інформують Патріоти України.

"Как известно, хуже всего с правдой дела обстоят во времена, когда все может быть правдой.

Кто подготовил и осуществил взрывы в Питере, неизвестно, но репутация Путина - репутация вполне сложившаяся, и первое, что приходит в голову в этом смысле: все это произошло, как минимум, очень вовремя для него, не правда ли?

Нас теперь ждет полная перемена повестки: борьба с терроризмом, коней на переправе не меняют, всем надо объединиться против мирового зла etc. Ну и - больше трех не собираться, разумеется.

Привет вам, россияне, с Каширского шоссе, после которого произошло воцарение никому не известного гебиста, а до кучи - и из Беслана, после которого он дозавинтил винты. Движемся к 2018 году помаленьку, готовим почву" - підсумував письменник.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Польща пробила дно! Ракеті РФ дозволили поцілити в Україну. Нова заява сусідів просто здивувала - Снєгирьов

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:15

Варшава заявила, що 24 березня сталося порушення повітряного простору Польщі однією з ракет, запущених Росією. За даними польських військових, об’єкт увійшов у польський простір поблизу Осердова (Люблінське воєводство) і пробув там 39 секунд. Це вже не...

Народні прикмети на 29 березня: Печіть граків з тіста. Що варто зробити для благополуччя в родині

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:05

Православна церква України 29 березня за новим стилем вшановує пам'ять мученика Марка Арефусійського, преподобного Іона Пустельника і святого Євстахія Віфінійського. За старим стилем у цей день згадують мученика Савіна. . 29 березня наші предки шанув...