"Путін зробив усе, щоб і демократам, і республіканцям було все зрозуміло з ним і з Росією", - Шендерович

Адміністрація президента РФ Володимира Путіна перетворила Росію для США на країну-ізгоя, тому жодна зміна результатів виборів вже Кремлю не допоможе.

Віктор Шендерович. Фото: соцмережі.

Політика президента РФ Володимира Путіна призвела до того, що відносини Москви з Вашингтоном не могли поліпшити будь-які результати виборів у Конгрес США. Таку думку російський письменник Віктор Шендерович висловив в ефірі каналу RTVI, передають Патріоти України.

"Путін зробив усе, щоб і демократам, і республіканцям було все зрозуміло з ним і з Росією. Путінська адміністрація загнала Росію на периферію, в ізгої. Було б більше конгресменів-республіканців або демократів – на відносини з Росією це вплинути вже не може. Ми самі викинули себе з партнерів у противники. Це вже абсолютно очевидно", – зазначив він.

Письменник додав, що РФ беруть до уваги тільки як країну з великим потенціалом руйнування, але про жодне економічне партнерство мова вже не йде. "У цьому сенсі чи то демократи, чи республіканці – Росії від цього ні легше, ні важче", – підсумував Шендерович.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Сирський прокоментував чутки про ймовірний наступ окупантів на Харків

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:40

Україна не можна ігнорувати будь-яку інформацію про підготовку ворога до наступальних дій, у тому числі і ці оцінювання західними ЗМІ щодо нової загрози наступу на Харків. Про це заявив Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський, передають Патріоти Украї...

У Британії розгорівся ядерний скандал через витік важливої інформації, - Financial Times

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:29

Британське Агентство з ядерного регулювання (ONR) подало до суду на оператора атомного комплексу Sellafield Ltd через виявлені порушення у сфері IT. Йдеться про небезпечний ядерний об'єкт, де зберігаються найбільші у світі запаси плутонію. Про це пише ...