Привіт із Керчі: "УкроДРГ помечают столбы, которые будут в ближайшее время пилить," - Злий одесит (фото)

Коли будуть звільнені Донбас і Крим, справжньою опорою для країни будуть саме ті люди, які пережили окупацію і кожен день мріяли про звільнення.

Українська символіка у Керчі. Фото:http://zloy-odessit.livejournal.com

На вулицях Керчі в анексованому Криму все частіше з'являється українська символіка, яку малюють місцеві жителі. Про це повідомив у своєму Livejournal zloy_odessit, опублікувавши відповідний знімок, передають Патріоти України.

"Вот такое фото прислали из Керчи. Говорят на столбах подобные, нехарактерные для русскага города отметки стали появляться всё чаще. Не исключено, что это укроДРГ помечают столбы, которые будут в ближайшее время пилить.

А вообще, мотивирующее фото. Мотивирующее тем, что когда будут освобождены Донбасс и Крым, настоящей опорой для страны, цепными псами хунты, будут именно те люди, которые пережили оккупацию, каждый день мечтавшие об освобождении." - повідомив він.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

До Криму залишилося 60 км. Росіяни тікають без бою – нічим відбиватися - Снєгирьов

п’ятниця, 19 квітень 2024, 3:25

Західні ЗМі повідомляють про критичну ситуацію на фронті, колишній командувач об'єднаних сил Великої Британії пророкує Україна поразку вже у цьому році. Але ситуація на фронті дещо інша. І повідомляють про це саме росіяни. Мова йдеться про серйозний ус...

У рейтингу найвпливовіших людей 2024 року журналу Time опинився голова офісу президента Андрій Єрмак - Бутусов

п’ятниця, 19 квітень 2024, 2:35

Сам президент Володимир Зеленський у рейтинг Time не потрапив, і ми розуміємо чому - Зеленський давно вже не є самостійним керівником, замість нього більшість політичних та кадрових рішень в Україні давно вже ухвалює Єрмак. . За «політичну діяльність...