"Призывает народ "затянуть пояса". А между тем у многих в Кабмине и в Раде пояса уже трещат, лопаются и лица округлели", - Рабінович про відставку "Сєні"

Нардеп з "Опозиційного блоку" вважає, що держава стала виконувати функцію вимагача і рекетира.

Вадим Рабінович. Фото:evreiskiy.kiev.ua

В Україні зараз девальвовано, зведено нанівець значення державних інститутів, держава перестала бути арбітром в суперечках, захисником і головне - творцем. Про це ефірі телеканалу NewsOne заявив народний депутат України з фракції "Опозиційний блок", голова парламентського підкомітету з прав людини Вадим Рабінович, передають Патріоти України.

За його словами, держава перестала виконувати свої функції, а стала виконувати функцію тільки вимагача і рекетира. "І політики не повинні боятися говорити це, не боятися зграї тих, хто заради наживи готовий розірвати країну", - додав він.

"Кабінет міністрів закликає народ "затягнути паски". А між тим у багатьох в Кабміні і в Раді пояси вже тріщать, лопаються і обличчя округліли. Кабінет міністрів і прем'єр то землю пропонують терміново продати, то стратегічні підприємства. Хто це робить в такий час?

Хіба продають квартиру, коли горить хата? Нам не землю або останні підприємства треба продавати, а позбавлятися від неефективних менеджерів в уряді, яким все мало, яким терміново, поки при владі, треба перевести все в кеш і відмити тут, тому що за кордон страшно вже переводити", - підкреслив політик.

"Всі ці збори фракцій і підпільні переговори ні до чого так і не приведуть. Наступний тиждень парламент знову не працює. Все це варіанти - "забаганки", не більше того. Ніякої заяви про відставку Яценюк не напише, бо прекрасно розуміє, що буде потім.

А піде розслідування всіх економічних злочинів: починаючи від "Стіни", яку так і не побудували, і закінчуючи газовими грошима, які, стогнучи, платить народ за комуналку. Всі ці походи і переговори за спиною у народу ні до чого доброго не приведуть - пора готуватися до виборів незалежно від того, хочуть вони цього чи не хочуть", - вважає Рабинович.

"Подивіться, яка у нас ситуація виходить. Піввідсоткової підтримки у народу партія, яка панічно боїться виборів, і яка натворила справ в економіці, сьогодні диктує свої умови коаліції, продовжує мати свого прем'єра, своїх міністрів - і ще збирається і далі "царювати" над нами. Як таке може бути в нормальній демократичній державі?" - обурюється Рабінович.

"Як можуть депутати з правлячої більшості, вибачте мене, як барани слухатися Пашинського, що загрожує завести в зал активістів з автоматами, - і голосувати антинародний закон про спецконфіскації, який порушує Конституцію відразу по декількох позиціях. Це закон, який вбиває бізнес, який слова не дасть сказати бізнесу проти влади, цей закон вбиває тих, хто не хоче віддавати рекетирам свою майстерню або фабрику.

І прикривають це все бездіяльністю протягом двох років: давно б, якби захотіли, "гроші Януковича" могли передати в бюджет. Ось давайте з вами порахуємо, подивимося, скільки грошей тепер вони звідти заберуть. Вони відмиють свої гроші, свої нечестиві справи, а ми отримаємо з вами фігуру з трьох пальців" - резюмував парламентарій.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 24 квітня. Що українці готували Євсеїв день для збереження здоров'я

середа, 24 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 24 квітня за новим стилем вшановує Саву Стратилата і з ним 70-ти воїнів, преподобного Саву Києво-Печерського та Єлизавету Чудотворницю, а також вшановує пам'ять великого мученика Євсевія Нікомідійського, що поклав життя зарад...

Колись росія жахнеться своїх втрат: "Из сотни бойцов - 10 сбежало, остальные погибли", - полонений загарбник про свій підрозділ та про себе (відео)

середа, 24 квітень 2024, 6:15

Гурянов Євген родом з Курганської області. На війну росіянину порадили піти люди з органів опіки. Пообіцяли сина до інтернату не забирати. Росіянин у полон потрапив випадково. Каже, взагалі йшов до своїх, а знайшов українських бійців. Найбільше на тере...