"П*сяння проти сильного вітру - найулюбленіший спорт Кремля": Невзоров прокоментував відмову від аналогового мовлення в РФ

На думку публіциста, росіян небезпечно "різко знімати з ідеологічної голки".

Олександр Невзоров. Фото:politros.com

Кремль має намір позбавити 30% або 40% росіян "телевізійного підживлення". Про це заявив в інтерв'ю російський журналіст і публіцист Олександр Невзоров, передають Патріоти України.

Так він прокоментував рішення припинити аналогове мовлення федеральних каналів у Росії. Як заявив 4 листопада "РИА Новости" заступник глави міністерства зв'язку РФ Олексій Волін, великі телеканали мають намір припинити аналогове мовлення у 2019 році в межах переходу на цифрове.

"Можемо впевнено казати про те, що є найулюбленішим спортом Кремля. Це все-таки, напевно, пісяння проти сильного вітру, попри те, що Кремль, як завжди, вважає, що незмірність запасів сечового міхура гарантує йому перемогу над вітром, але це не так. Як відомо, що більше запасу в міхурі, то вологішим, імовірно, стає персонаж, який пісяє...

Я думаю, що вітер посилюється, і незабаром, імовірно, Кремль замочить себе остаточно, попередньо перетворивши всю країну на нужник, щоб виконати остаточно відоме пророцтво", – заявив Невзоров. За його словами, вимкнути аналогове мовлення в Росії – самовбивчий крок для російської влади.

"Вони поки не розуміють, наскільки ризиковані такі кроки. Задекларовано намір найближчим часом замінити аналогове мовлення телебачення на цифрове. Це означає, що приблизно 30– 40% телевізорів у країні просто припинять працювати. І всі ці люди, які знаходили сенс свого життя, виявляли свої думки завдяки телевізору, знали своє місце завдяки телевізору, виявляться покинутими і непотрібними", – сказав журналіст.

Він додав, що "Кремлю треба було б телевізорами, що працюють, бомбити міста і селища". "Йому треба було б організувати спеціальні дружини квартирних злодіїв, які ночами проникають у помешкання і встановлюють там телевізори, які неможливо вимкнути. Йому слід було б, імовірно, використовувати Росгвардію, ОМОН, щоб вдиратися в оселі громадян і там установлювати телевізори, які будуть працювати постійно. Однак – ні. Він чомусь раптом пішов на той крок, який позбавить 30 або 40% населення цього телевізійного підживлення", – продовжив Невзоров.

Він підкреслив, що телевізор – "основа існування" для Кремля. "Кремль, за ідеєю, страшно ризикує, звичайно, бо російська публіка може з цією новацією, м'яко кажучи, не впоратися. Адже не можна нікого так різко знімати з ідеологічної голки. Це, як у вас, до слова кажучи, прийнято говорити, нелюдяно... Уявіть собі росіянина, який раптом втрачає цей хибний 3D-світ, створений сьогодні пропагандою.

Ось із державного кольорового Діснейленду він переноситься в концтабір. Ось оцініть трагічну порожнечу, в якій опиняється нинішній росіянин, позбавлений телевізора та пропаганди, і спробуйте оцінити ступінь болю, який він може відчути. Можливо, і найжахливіше, що він раптом виявляє поряд із собою якусь реальність, а це вже абсолютно неприпустимо, і реакція може бути непередбачуваною", – додав публіцист.

Джерело: Эхо Москвы
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно

Тільки шолом потягне на 25 тисяч грн: У воїна ЗСУ запитали, скільки коштує його "вбрання"

четвер, 25 квітень 2024, 13:55

Блогер Ніколас Карма, який цікавиться у звичайних людей і знаменитостей, скільки коштує їхній "лук", поставив те саме запитання воїну ЗСУ, який служить у 6 батальйоні 12 бригади "Азов", передають Патріоти України. Під час прогулянки Львовом захисник бу...