Путін буде намагатися збути Трампу гнилий товар, - Віталій Портников

Путіну необхідно буде переконати Дональда Трампа, що він є кращим союзником у боротьбі з «Ісламською державою»

Путін постарається обдурити і Трампа. Фото: ИноСМИ.

Санкції, введені США та Європейським союзом щодо Росії, загрожують вже в 2017 році обвалити російську економіку, тому президент Володимир Путін буде змушений домовлятися з новою американською адміністрацією про шляхи «перезавантаження» відносин. Про це пише політичний оглядач Віталій Портников, інформують Патріоти України.

«Путіну необхідно буде переконати Дональда Трампа, що він є кращим союзником у боротьбі з «Ісламською державою». Обмін санкцій на російсько-американський антитерористичний союз може стати важливою частиною нового порядку денного Кремля», - зазначив автор.

На його думку, заключні переговори чинного президента США Барака Обами з європейськими лідерами в Берліні значно обмежують Кремль в маневрах, оскільки на них санкції проти Росії визначені як важлива частина євроатлантичної солідарності.

«Російський президент вже намагався обдурити Обаму. В результаті виявилося, що російська армія воює не з ІДІЛ, а з сирійським народом. Що вона знищує не екстремістів, а жителів Алеппо. Що Путіна цікавить не викорінення терору, а перемога його союзника Башара Асада. Путін буде намагатися збути Трампу гнилий товар», - вважає Портников.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Огляд Покровського та Торецького операційних напрямків - Костянтин Машовець

неділя, 1 вересень 2024, 8:04

1. Покровський напрямок... Очевидно, передові підрозділи 90-ї танкової дивізії (тд) противника, підтриманні окремими підрозділами 27-ї мотострілецької дивізії (мсд) 2-ї загальновійськової армії (ЗВА), а також його 114-ї окремою мотострілецькою бригадою...

Народні прикмети на 1 вересня. Церковний новий рік. Що українки традиційно не робили на Новоліття, щоб не занепастити своє щастя на рік

неділя, 1 вересень 2024, 7:05

1 вересня за новим церковним календарем (14 вересня за старим) - день пам'яті святого Симеона Стовпника, архімандрита Антіохійського, Собор Вінницьких святих і початок індикту, церковне Новоліття, Новий рік. . За старим календарним стилем - день пам'я...