"Путін і Асад можуть бути задоволені. Людожери", - Портніков про знищення гумконвою під Алеппо

Гинуть водії машин і співробітники Червоного Хреста - благородні люди, які ризикують собою, щоб допомогти нещасним. При цьому про жодну помилку говорити не доводиться, тому що маршрут конвою був заздалегідь повідомлений і Москві, і Дамаску.

Алеппо після бомбардувань. Фото: Рейтерс.

"Відповіддю Кремля на обстріл союзниками колони сирійських урядових військ стало фактичне знищення російською або сирійською авіацією колони гуманітарного конвою, що прямував в передмістя знищуваного Путіним і Асадом Алеппо", - написав оглядач Віталій Портніков у статті для espreso.tv, передають Патріоти України.

Власне, це цілком в традиціях путінської політики - не залишати без відповіді дії опонентів. Але давайте на мить забудемо про політику і задумаємося про гуманітарну складову того, що відбувається в Сирії.

Союзники обстріляли колону сирійських урядових військ (можливо, серед них були і російські військовослужбовці, Путін може брехати щодо їхнє виведення з Сирії). Країни коаліції стверджують, що цей обстріл стався помилково.

Путін може вважати, що його обманюють. Що цим обстрілом американці "попередили" Асада - потрібно не говорити про припинення перемир'я, а дійсно припиняти вбивати мирних жителів Алеппо. Але що робить Путін у відповідь? Може, завдає удару по союзникам - теж "помилково"? По сирійській опозиції, яка пов'язана із Заходом? По турецьким військам, які методично позбавляють його шансів заволодіти Сирією?

Ні, він бомбить гуманітарний конвой! Справжній гуманітарний конвой, а не ту "фальшивку", яку для транспортування зброї і вивезення устаткування Путін регулярно направляє в окуповані райони Донбасу.

Гинуть водії машин і співробітники Червоного Хреста - благородні люди, які ризикують собою, щоб допомогти нещасним. При цьому про жодну помилку говорити не доводиться, тому що маршрут конвою був заздалегідь повідомлений і Москві, і Дамаску. Так, власне, ніхто й не говорить, що це помилка. Це - "отвєтка". Щоб знали. Путін і Асад можуть бути задоволені. Людожери.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Спасибі лікарю за серце не байдуже

вівторок, 14 травень 2024, 10:03

Ювілей хірурга. Живе на білому світі добра і світла людина — Валентин Григорович Білоокий. Знаю його уже понад тридцять три роки. І все він переді мною зображується в одній іпостасі — мудрий пан доктор, беззмінний заступник головного лікаря раніше Андр...

Операція росіян на Харківському напрямку почала "тормозити" - темпи падають, втрати зростають, - Костянтин Машовець

вівторок, 14 травень 2024, 9:32

Очевидно, операція росіян на Харьківському операційному напрямку почала "витормажуватись" - темпи падають, втрати, навпаки, зростають (просування противника за 13.05., на відміну від попередніх діб, явно відчутно менше). . Ну, воно й не дивно - якщо З...