Путін має у ФРН кілька сотень законспірованих диверсантів, котрі лише очікують на команду з Кремля, - Deutsche Welle

Завербованих відправляють до Москви "підвищувати кваліфікацію": їх вчать не лише прийомів ближнього бою, а й поводженню з вибухівкою, із вогнепальною зброєю, прийомам диверсійної діяльності.

Борис Райтшустер. Фото: bramaby.com.

За інформацією німецького журналіста Бориса Райтшустера, у Німеччині діють підпільні спецпідрозділи Кремля - диверсійні групи, які навчені поводитись зі зброєю та вибухівкою. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на DW.

"За оцінками експертів спецслужб, це в цілому від 250 до 300 осіб. Але таке явище існує, його не можна ігнорувати", - стверджує журналіст. Завербованих відправляють до Москви "підвищувати кваліфікацію": їх вчать не лише прийомів ближнього бою, а й поводженню з вибухівкою, із вогнепальною зброєю, прийомам диверсійної діяльності.

"А потім вони повертаються до Німеччини, спокійно живуть собі тут, чекаючи на команду з Москви. Деякі з них навіть працюють у правоохоронних органах Німеччини, у силових відомствах, як прийнято говорити в Росії, в поліції, служать у бундесвері", - каже Райтшустер.

За словами журналіста, ця схема не є винаходом Путіна - те ж саме робилося за часів НДР. Він зізнався, що документи йому показали в "одній із західноєвропейських спецслужб".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Бандерівський більярд: Удар по Джанкою показав, що ЗСУ перейшли до витонченої стратегії ракетних ударів

субота, 20 квітень 2024, 2:35

Проект "Схеми" видання "Радіо Свобода" оприлюднив супутникові знімки аеродрому в тимчасово окупованому Джанкої, перші після "бавовни" в ніч на 17 квітня 2024 року. Як випливає із цих знімків, станом на 19 квітня 2024 року російські окупанти прибрали з ...

Падіння "Техаса": Російські окупанти викрали та зґвалтували свого ж пропагандиста. Після того як розгорівся скандал - ліквідували

субота, 20 квітень 2024, 1:45

Російські окупанти викрали і зґвалтували прокремлівського пропагандиста зі США Рассела Бентлі на прізвисько Техас. Про це у своєму Telegram-каналі переповів український журналіст Юрій Бутусов, посилаючись на звернення дружини американця Людмили. За її ...