"Путін навряд чи досидить свій наступний президентський термін. Бунт в РФ неминучий" - чеченський опозиціонер (відео)

Чеченський політик у вигнанні вважає, що президент Росії не піде від влади добровільно, однак його усунення відбудеться відносно мирно.

Путін не піде від влади добровільно. Ілюстрація:Крым.Реалии

Усунення від влади президента РФ Володимира Путіна не буде пов'язане з "великою кров'ю". Про це заявив чеченський політик у вигнанні Ахмед Закаєв в інтерв'ю Sotnik-TV, інформують Патріоти України.

"Ті, хто награбував разом із Путіним і розікрав Росію, вони звідти втечуть. І охочих захистити Путіна й пролити російську кров, не думаю, що їх буде дуже багато. Буквально за два-три місяці, коли в Путіна нічим буде платити зарплату навіть силовикам, ситуація зміниться. Тому, можливо, не такі криваві наслідки можуть бути внаслідок усунення путінського режиму", – розповів він.

Закаєв припустив, що Путін може розв'язати війну, щоб заручитися підтримкою населення.

"Зміну наявного режиму в Чечні путінський електорат може сприйняти як його чергову перемогу. Що вони змістили набридлого всім Рамзана Кадирова. І події в Дагестані, корупційна зачистка політичної еліти Дагестану, яка формувалася останні 30 років, це такий меседж і Кадирову, і його оточенню, і російській громадськості... Що Путін може таку саму акцію провести в Чечні, не розпочавши військової кампанії", – зазначив політик.

Він додав, що Путін навряд чи досидить свій наступний президентський термін. "Бунт, мені здається, неминучий. І до цього бунту Путін добровільно не піде", – підсумував він.

Як відомо, 18 березня 2018 року в Росії пройдуть президентські вибори. Путін іде на них самовисуванцем.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Повернувся з України "у відпустку": У Крокус Сіті Холі вбили полковника ГРУ

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:00

Полковник ГРУ Тимур Мясников, який нещодавно повернувся з війни Росії проти України, помер від поранень, отриманих внаслідок стрілянини у підмосковному концертному залі Крокус Сіті Хол. Про це повідомляє видання "Медиазона", передають Патріоти України....

Польща пробила дно! Ракеті РФ дозволили поцілити в Україну. Нова заява сусідів просто здивувала, - Снєгирьов

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:15

Варшава заявила, що 24 березня сталося порушення повітряного простору Польщі однією з ракет, запущених Росією. За даними польських військових, об’єкт увійшов у польський простір поблизу Осердова (Люблінське воєводство) і пробув там 39 секунд. Це вже не...