Путін не заспокоївся: Арестович розповів, які "сюрпризи" готує для України Кремль на травневі свята

Російський президент робить ставку на внутрішню дестабілізацію в Україні і для цього спробує використати річницю трагедії в Одесі 2 травня і день перемоги.

Путін робить ставку на дестабілізацію в Україні. Ілюстрація:ТСН

Президент Росії Володимир Путін робить ставку на "розгойдування" Україна зсередини. Для своїх цілей він спробує використати річницю трагедії в одеському Будинку профспілок і День перемоги. Таку думку висловив військовий експерт і публіцист Олексій Арестович сайту Апостроф, передають Патріоти України.

Експерт прокоментував інформацію розвідки про підготовку антиукраїнських провокацій в Одеській області.

"9 травня було одним з патріотичних свят, яке було головним системоутворюючим міфом Радянського Союзу і сучасної Росії. 2 травня в Одесі - тут все зрозуміло - це хвора дата, "одеська Хатинь" і все таке ... Тому в Одесі на травневі свята, безумовно, будуть рухи", - підкреслив експерт.

Також, на його думку, слід "гарантовано" очікувати провокацій і спроб розхитати ситуацію в Харкові і в зоні АТО.

"У Кремлі ставлять на внутрішню розкачку ситуації в Україні, тому що на фронті ми вже сильніші, навіть в чисельному складі. Про особливі подвиги, як, наприклад, взяття бойовиками Маріуполя, не йтиме мови. Вони розуміють, що цього не зможуть зробити, будуть величезні втрати.

Це швидше за все, демонстрація того, що нічого ще не скінчилося, що в Україні ще повно проросійських сил, російські прапори, демонстрація спроби "повернути до складу Росії" Одесу, Харків і Запоріжжя, або, в крайньому випадку, спосіб показати , що в Україні є маса російських людей, яких можна по-всякому "захищати", - пише Арестович.

"Можна очікувати розкачку ситуації і через медіа. А наскільки буде необхідність медійні заходи переводити в практичну площину, буде видно за результатами цих медіазаходів, швидше за все. Відразу вони не підуть на загострення, на теракти", - прогнозує він.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Стоило мне лишь один раз вы*бать овцу… ": Іван Яковина дотепно пояснив, ким став Путін для Єльцина

четвер, 25 квітень 2024, 0:15

"Ельцин много всего хорошего хотел сделать, а в начале своего срока даже кое-что сделал. Но запомнится он тем, что буквально за руку привел Путина в свой кабинет и посадил его на трон", - пише російський опозиційний журналіст Іван Яковина на своїй стор...

Навпроти домашньої церкви спікера Джонсона з'явився великий рекламний щит із фото зруйнованої баптистської церкви в Бердянську, - політтехнолог Голобуцький

четвер, 25 квітень 2024, 0:00

"Тепер і The Financial Times підтвердила, що саме євангельські християни допомогли переконати спікера Джонсона розблокувати допомогу Україні: в останній тиждень лютого навпроти домашньої церкви Майка Джонсона в Бентоні, Луїзіана, з'явився великий рекла...