Путін присвятить 2017 рік налагодженню відносин з США і мріятиме про "Ялту-2", - російський журналіст

Навряд чи це йому вдасться - на Заході в Путіна чимало ворогів, а "домашньому" оточенню в рік 100-річчя більшовицького перевороту доведеться зробити висновки, що холодна війна-2 це надовго, а з фортеці під назвою Росія нікуди не дітися.

В.Путін. Фото: Радио Свобода.

У 2017 році Путін займеться насамперед налагодженням відносин з Вашингтоном і буде всіма силами добиватися зняття санкцій, "здачі" Заходом України, а якщо вийде, то й виконання своєї мрії по "Ялті-2" - нового розділу сфер впливу в Європі і світі. Про це пише журналіст Костянтин Еггерт телеканалу "Дождь" на сторінках "Німецькій Хвилі" в своїй журналістській колонці, передають Патріоти України.

Повернути верхівці суспільства безперешкодний доступ до зарубіжних активів, державним корпораціям - до дешевих західних кредитів, а народу подарувати новий захват від "перемоги над Америкою" - ось головна мета Путіна перед президентськими виборами 2018 року. Він буде активно домагатися досягнення цієї мети в 2017 році. Успіх не гарантований - хоча б тому, що Москва мало що здатна запропонувати Вашингтону, крім розпливчастих обіцянок "спільно боротися з тероризмом". Та й Конгрес, поряд зі спецслужбами і Пентагоном, не схильний йти назустріч Росії, яку багато хто в Америці сьогодні вважає ворогом.

Провал спроби домовитися з Вашингтоном зробить життя Кремля дуже складною. Еліти остаточно переконаються у відсутності перспектив повернення до звичного життя за принципом "заробив в Росії - витратив на Заході". Простим громадянам стане поступово ясно, що холодна війна-2 - це надовго, а з оточеної "фортеці Росія" нікуди не вийти.

Напевно, вони ще раз зможуть у 2018 році "згуртуватися навколо президента, щоб дати відсіч Америці", але роздратування в низах рано чи пізно почне зростати. 2017-й - рік сторіччя більшовицького перевороту - може виявитися вирішальним для влади.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

В Росії настали омріяні сталінські часи: Друзів Гіркіна звинувачують у роботі на ЗСУ, - Казанський

четвер, 9 травень 2024, 0:30

"Z-патріоти шоковані й обурені - російське ФСБ звинувачує друзів Стрєлкова-Гіркіна у роботі на Україну. Кілька чоловік були затримані на Тульщині. Поки Стрєлков сидить у тюрмі за те, що надто сильно любив вітчизну і воював у її війні проти України, йог...

"Репліки зі змістом "та в носі ми бачили, що подумає Путін" означають, що вже сформований фундамент для цілого масиву рішень", - Голобуцький

четвер, 9 травень 2024, 0:15

"Дві практично одночасних новини", - пише політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:. "1. Міністр внутрішніх справ Великої Британії прокоментував висилку російського аташе з пита...