Путін, сам того не усвідомлюючи, останніми своїми діями дав Україні унікальну можливість кардинально змінити свої "зобов'язання" в рамках Мінського процесу - Чубаров

Київ тепер має право більш чітко сформулювати свої вимоги по відношенню як до країни-агресора, так і до країн-партнерів.

Рефат Чубаров. Фото:censor.net.ua

Президент Росії Володимир Путін останніми своїми діями дав Україні можливість кардинально змінити свої "зобов'язання" в рамках мінського процесу. Про це на своїй сторінці в Facebook написав голова Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров, інформують Патріоти України.

"Виходжу з того, що Путін, сам того не усвідомлюючи, останніми своїми діями надав Україні унікальну можливість кардинально змінити свої "зобов'язання" в рамках Мінського процесу, а також більш чітко сформулювати свої вимоги по відношенню як до країни-агресора, так і до країн-партнерів.

Відповідно, жодних "мінських" та інших угод з їх єзуїтськими вимаганнями зміни Конституції України або проведення "виборів" на контрольованих Росією ОРДЛО ... Тим більше, жодних переговорів з Росією до виведення нею своїх військ з території Криму", - написав Чубаров.

Також він додав: "з нашого боку, єдина і для всіх абсолютно зрозуміла формула: "Відновлення територіальної цілісності України в рамках її міжнародно визнаних кордонів, включаючи Автономну Республіку Крим та місто Севастополь".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Розгром командного пункту в Бахмуті: Українські військові ліквідували топокупанта (фото)

п’ятниця, 3 травень 2024, 13:07

У Росії почали визнавати втрати офіцерського складу внаслідок руйнівного удару ЗСУ по командному пункті окупантів у захопленому Бахмуті Донецької області, зазначають Патріоти України. Як повідомив офіцер ЗСУ, військовий блогер, який відстежує втрати РФ...

"Небесна благодать зійде на воїнів": У сторічному пророцтві старця Ігнатія знайшли слова про перемогу України

п’ятниця, 3 травень 2024, 12:55

Пророцтво старця Ігнатія було зроблено сто років тому, але саме зараз його слова про долю України стали дуже важливими - він напророкував перемогу Україні. Про це йдеться у відеоролику на Youtube-каналі "Український молитовник", передають Патріоти Укра...