"Путін – це просто Моторола всія Русі. Головне зло – мільйони росіян, які не проти "воевать в чужих городах", - блогер

Суспільна мораль росіян дозволяє ґвалтувати жінок та дівчат у захопленому Берліні. Тому однозначно найбільше зло в Росії – не президент, а населення.

Російська співачка Чичеріна. Фото: rian.com.ua.

Росіяни в захваті від нового кліпу Юлії Чичеріної на пісню "Рвать" через порочну суспільну мораль – "завойовувати інших можна". Таку думку на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook написав журналіст, продюсер, документаліст Ілларіон Павлюк, передають Патріоти України.

За його словами, росіян з дитинства вчать тому, що воювати в чужих містах – цілком нормально. Триста тисяч переглядів у кліпа Чичериної "Рвать". Схвальні виідгуки росіян та "скупа сльоза" в коментарях. Кажете, Путін – головне зло? Ні, Путін – це просто Моторола всія Русі. Головне зло – це мільйони росіян, які не бачать проблем у тому, що Чичерина співає "ведут бой в чужих городах наши мечы". "В чужих городах", співає Юля про Донбас, бо попри всю міфологізацію імені Першого каналу, росіяни чудово розуміють, що напали на сусідню державу. Втім, вони готові підспівувати, бо з дитинства звикли до того, що вести бій в чужих містах – це нормально", – написав Павлюк.

На його думку, суспільна мораль росіян дозволяє ґвалтувати жінок та дівчат у захопленому Берліні. Тому однозначно найбільше зло в Росії – не президент, а населення. "Така суспільна мораль росіян. Вона довзоляє їм пишатися взяттям Праги й бомбардуваннями Алеппо. Їхня суспільна мораль дозволяє ґвалтувати жінок та дівчат у захопленому Берліні. Вона дозволяє пишатися Сталіним, НКВС та СМЕРШ. Суспільна мораль росіян взагалі не знає абсолютних табу. Можна все, якщо це ми, а не нас, бо ми хороші, а весь світ – поганий.

І навіть найпрогресивніші з росіян у приватних розмовах часто переконували мене, що немає такої нації – "українці". "Всє ми славянє, братішка". А ви кажете, Путін... Згадайте про цю пісню, коли вони закопають свого ВВП на цвинтарі та прийдуть до нас миритися", – написав Павлюк.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Над Кримом виють сирени та лунають вибухи в різних кутках окупованого півострова

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:32

У тимчасово окупованому Криму вранці 19 квітня було чути вибухи. Про це повідомляє Telegram-канал Кримський вітер.

"Скоро корабли будут уничтожаться здесь": Партизани розвідали військово-морську базу РФ у Новоросійську

п’ятниця, 19 квітень 2024, 13:17

Партизанський рух "Атеш" провів розвідку військово-морської бази Чорноморського флоту Росії в Новоросійську. Туди РФ перемістила більшість своїх суден з Криму. Про це пише "Атеш" у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України. "Під час розвідки б...