Путін у кроці від введення військового стану, - Сотник

Російський президент не збирається дозволити комусь себе турбувати. Він має тверді наміри залякати або знищити усіх незгодних.

Володимир Путін. Фото: proidiigru.ru.

Росія знаходиться буквально за крок від введення військового стану на території країни. Таку думку висловив відомий російський блогер і журналіст Олександр Сотник на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

Говорячи про дії президента РФ Володимира Путіна, він зазначає: "Поскольку плешивец натворил массу преступлений — уход от власти для него смертелен. А умирать он не собирается. Напротив: его задача — оставить после себя четкий след в памяти человечества".

"Эрдоган предложил пацану "пойти на мировую". Что делает Путин в ответ? Он вводит санкции. В субботу. Вечером. Это — его ответ: "Ты, с*ка, меня попытался опустить? Ах, так? Х*р с тобой, война — значит, война". Ружье на сцене висит очень долго, и оно должно вот-вот выстрелить. Путин "вытягивал кишки" всему населению России в течение 16 лет. Теперь он стал больной мозолью для всего мира. Он взялся за "наматывание кишок на кулак" в мировом масштабе", —пише Сотник.

При цьому журналіст вважає, що російський лідер не дасть Бараку Обамі спокійно піти з поста президента США: "Путин ему еще устроит веселуху". "В общем, так. Полагаю, РФ в одном шаге от введения военного (чрезвычайного) положения. Путину очень надо тут "под сурдинку" замочить всяких несогласных, предателей и примкнувших к ним дальнобойщиков. Ну, и еще кое-кого по мелочи. Красивая жизнь нас всех ожидает. А ружье все висит. И если выстрелит — то уж точно не в Путина", — підкреслив Сотник.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Розгром командного пункту в Бахмуті: Українські військові ліквідували топ-окупанта (фото)

п’ятниця, 3 травень 2024, 13:07

У Росії почали визнавати втрати офіцерського складу внаслідок руйнівного удару ЗСУ по командному пункті окупантів у захопленому Бахмуті Донецької області, зазначають Патріоти України. Як повідомив офіцер ЗСУ, військовий блогер, який відстежує втрати РФ...

"Небесна благодать зійде на воїнів": У сторічному пророцтві старця Ігнатія знайшли слова про перемогу України

п’ятниця, 3 травень 2024, 12:55

Пророцтво старця Ігнатія було зроблено сто років тому, але саме зараз його слова про долю України стали дуже важливими - він напророкував перемогу Україні. Про це йдеться у відеоролику на Youtube-каналі "Український молитовник", передають Патріоти Укра...