"Путін з Трампом дружно топлять один одного", - Андрій Піонтковський

У внутрішньополітичній боротьбі нинішній президент Сполучених Штатів програє американському істеблішменту.

Д.Трамп і В.Путін. Фото: НТВ.Взаємна симпатія президента РФ Володимира Путіна і президента США Дональда Трампа тягне їх на дно. Таку думку висловив російський політолог і публіцист Андрій Піонтковський. Про це російський політолог розповів в інтерв'ю виданню "Каспаров.Ru", передають Патріоти України.

Він переконаний, що російський лідер все ще сподівається на главу США, а тому нові санкції щодо російських компаній у зв'язку з КНДР особливо чутливі політично.

Остання прес-конференція Путіна, за словами політолога, продемонструвала, що він ще не відмовився від "дорогої для нього ілюзії під назвою "Трампнаш".

"Він був просто смішний, коли на Петербурзькому форумі звертався до американського бізнесу з проханням підтримати Трампушку, "вашого президента, який протистоїть американській бюрократії". Але, мабуть, в Москві не розуміють, наскільки складне положення їх улюбленця", – розповів політолог.

Піонтковський також прокоментував інформацію про те, що адміністрація Трампа намагалася скасувати санкції проти Кремля, прийняті у відповідь на агресію щодо України.

"Трампісти хотіли зробити це під шумок, скориставшись тим, що в Держдепартаменті майже нікого з ключових чиновників не залишилося. Конгрес відреагував закріпленням санкцій в законодавчому порядку. Посилення санкцій, причому не тільки по Кореї, але і по Україні, – це якраз відповідь на дії Трампа. У внутрішньополітичній боротьбі нинішній президент Сполучених Штатів програє істеблішменту. Його девіантна чоловіча симпатія до Путіна тягне Трампа на дно, але незважаючи ні на що, він знову і знову намагається зробити щось приємне і корисне для Кремля", – підкреслив він.

На думку політолога, взаємна симпатія Трампа і Путіна шкодить їм обом. "Путін з Трампом дружно топлять один одного. Ніяких перспектив, що санкції щодо путінської Росії будуть зменшені, немає. Мова йде тільки про їх посилення", – підсумував він.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Проблема, що зростає": Що довше Україна тягне з мобілізацією, то менш імовірним стає контрнаступ, - The Washington Post

неділя, 28 квітень 2024, 13:28

Довгоочікуване отримання допомоги від США допоможе Україні зупинити наступ Росії найближчими місяцями, але гостра нестача військ і перевага Москви у вогневій потужності означають, що Київ навряд чи зможе піти в наступ щонайменше до 2025 року. Про це пи...

Пропагандисти Кремля вигадали фейк про наркокур'єра для тероборонців із Харківщини

неділя, 28 квітень 2024, 12:59

У російських Telegram-каналах розповсюджують неправдиву інформацію про те, що у Харкові затримали наркокур'єра, який нібито постачав наркотики бійцям 113-ї окремої бригади територіальної оборони. Пропагандисти стверджують, що слідчі тривалий час намага...