Путіну скоро буде не до Криму і Донбасу - Сотник

​Якщо економічна криза в Російській Федерації продовжуватиме погірнаростатиме, то незабаром Кремлю буде не до Донбасу або окупованого півострова Крим.

В цьому переконаний російський журналіст, блогер Олександр Сотник, зазначають Патріоти України.

Проблеми РФ в економіці тільки починаються і далі вони будуть набагато серйозніші ніж в тепер. Сотник зазначає, що якщо економічна криза триватиме на світових ринках, то це може призвести до серйозного політичного переформатування в Російській Федерації. "І тут уже буде не до Донбасу з Кримом і Сирією», — вважає журналіст.

При цьому він попереджає, що долар може коштувати не менше 100 рублів, а всі 200 і навіть 500, але це вже не буде мати особливого значення. "Набагато важливіше не допустити до влади відверту фашистську хунту з яким-небудь умовним "Гіркіним" у вигляді вождя, який негайно пообіцяє "все відняти і поділити", після чого Росія зануриться в процес кривавого і хаотичного перерозподілу постпутинских руїн, в які вона до того часу перетвориться".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Саммит мира в Швейцарии: завышенные ожидания или сдержанный оптимизм - Злий Одесит

субота, 4 травень 2024, 9:05

Как известно, 15 и 16 июня в швейцарском Бюргенштоке пройдёт саммит мира по Украине, в ходе которого будут обсуждены вопросы урегулирования войны, а так же создание дорожной карты участия России в мирном процессе. О проведении данного саммита заявлялос...

Народні прикмети на 4 травня. Чим українці традиційно опікувались на Пелагеїн день

субота, 4 травень 2024, 7:05

Християни східного обряду 4 травня за еовоюліпнським календарем відзначають день пам’яті святої мучениці Пелагеї. Також відома як Пелагія Таврійська, була християнською святою, яка жила в III столітті в місті Тарсі, що на території сучасної Туреччини. ...