"Путин - не гений управления. Все идет от плохого к худшему": Ходорковський спрогнозував для Росії долю СРСР

На думку імперського опозиціонера, трагедія в Кемерово може змусити Путіна "закрутити гайки", що зробить систему жорсткішою, але менш стійкою.

Михайло Ходорковський. Фото:Главком

Трагедія в Кемерово оголила головні проблеми управління країною путінським режимом. Про це на своїй сторінці в Facebook написав російський опозиційний політик Михайло Ходорковський, передають Патріоти України.

За його словами, на даний момент в Росії не існує жорсткої системи управління, що і рятує країну від розвалу.

"Фактично країна не зруйнувалася ще тільки тому, що ніякої "жорсткої вертикалі" немає, а є територіальні і галузеві "вотчини", керовані "намісниками" на свій розсуд, що відповідають перед Путіним і його помічниками за бабло, за голоси і за тишу. І що не відповідають в іншому ні перед ким, якщо тільки оскаженіле населення не починає занадто сильно шуміти. Але це краще, ніж взагалі жодного управління!" - написав Ходорковський.

При цьому така система не дозволяє країні прогресувати і поступово наближає повний занепад.Трагедія в Кемерово може змусити Путіна "закрутити гайки", що зробить систему жорсткішою, але менш стійкою.

"То що ми отримаємо? Прискорення розвалу. Що робити? Глобально, без зміни системи, нічого не зробити. Але локально ми можемо спробувати захистити хоч найбільш вразливі точки", - резюмував політик.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно

Тільки шолом потягне на 25 тисяч грн: У воїна ЗСУ запитали, скільки коштує його "вбрання"

четвер, 25 квітень 2024, 13:55

Блогер Ніколас Карма, який цікавиться у звичайних людей і знаменитостей, скільки коштує їхній "лук", поставив те саме запитання воїну ЗСУ, який служить у 6 батальйоні 12 бригади "Азов", передають Патріоти України. Під час прогулянки Львовом захисник бу...