"Путин готовит прелюдию к смерти", - Портніков

Аналогічну картину ми спостерігали напередодні анексії Криму. Наразі росіяни вирішуватимуть долю Сирії.

Віталій Портніков.

Судячи з того, що Рада Федерації і Державна дума збираються на спільне засідання з питань Сирії, слід очікувати нової ескалації агресії Росії на Близькому Сході, яка безумовно відгукнеться росіянам новими смертями військових і можливими терактами. Таку думку у своїй колонці на сайті Грани.ру висловив політолог і журналіст Віталій Портніков, передають Патріоти України.

"Подобное оживление во власти наблюдалось в последний раз в дни оккупации Крыма. Тогда ведь, если помните, не просто присоединяли чужую территорию, но и призывали дать отпор "украинскому фашизму". Знаменитая крымская речь кремлевского предводителя, его будто бы невзначай брошенный исторический тезис о "Новороссии" - это была прелюдия к новой большой войне, гибели тысяч украинцев и россиян, разрушению соседней страны, беженцам и бесконечному кошмару жизни в оккупированном, изнасилованном Россией Донбассе", - відзначив політолог.

Як зазначає Портніков, нинішнє засідання обіцяє стати прологом до такої ж консолідації - і, звичайно ж до нових смертей і руйнувань. "Близорукая политика Кремля на Ближнем Востоке, поддержка Москвой асадовского режима уже привели к резкой дестабилизации в Сирии, усилению позиций "Исламского государства", сотням тысяч погибших, раненых, лишенных крова, сбежавших в Европу без денег и имущества. Теперь к погибшим сирийцам и оказывающимся жертвами террористических актов европейцам присоединились и пассажиры российского самолета, уничтоженного в небе над Синаем. Но этого, очевидно, для консолидации общества мало. Такая консолидация - она на очень большой крови", - пише Портніков.

Як припускає журналіст, Путін намагатиметься створити коаліцію з Заходом, в той час, коли підтримує режим президента Башара Асада. "При этом простую вещь - что поддержка режима Асада и есть поддержка террора, что пока в Сирии не будет власти, пользующейся доверием людей, там будет "Исламское государство" - никто из вурдалаков не скажет. Не велено", - додав Портніков.

"А это значит, что после этого торжественно-истерического заседания, после этих закатывающих глаза матвиенок и демонстрирующих непреклонность нарышкиных, все так же будут лететь в бессмысленную даль ракеты, все так же будут гибнуть люди, все так же будут совершаться террористические акты и все так же теперь ни один житель России не будет уверен, выживет ли он в самолете, подъезде собственного дома или просто в вагоне метро. Зато эти будут торжествовать: Путин - в Кремле, Асад - в Латакии, Матвиенко с Нарышкиным - в президиуме торжественного заседания, новой прелюдии к смерти", - резюмував політолог.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

МП в Україні на чолі з митрополитом Онуфрієм нагадує особу, яка страждає від домашнього насильства, але не здатна порвати з насильником, - Євстратій Зоря

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:30

"Також впливає матеріальна залежність – відсутність власного житла, власних зовнішніх контактів, осіб, на чию допомогу можна розраховувати. Зрештою, впливає звичайний страх, що «все буде лише гірше». Структура МП в Україні на чолі з митрополитом Онуфрі...

Апетити всяких Аль-Каїд та ІДІЛ обмежуються банками, автобусами, церквами та концертними залами. Росія ж знищує цілі міста разом з їхнім населенням, - Невзоров

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:15

"ІДІЛ – винятково мерзенна організація. Але поводиться вона набагато делікатніше і скромніше, ніж росія. Саме РФ зараз претендує на місце примадонни світового тероризму", - пише російський публіцист Олександр Невзоров у своєму Телеграм-каналі, передают...