"Путин превратился в пациента психиатра - окружил себя астрологами, колдунами, ведьмами, звездочетами" - Шендерович

​За словами сатирика, сьогодні в Кремлі все робиться згідно з гороскопом і зірками.

Віктор Шендерович. Фото:Voronz.in.ua

Президент Росії Володимир Путін дуже закомплексований, живе у вакуумі, у нього немає інтернету, а останнім часом психологічний стан російського гаранта стрімко погіршується. Про це розповів відомий сатирик, письменник-публіцист Віктор Шендерович ческому виданню LN, інформують Патріоти України.

"Путин превратился в пациента психиатра. Тяжелого пациента. Он никого к себе не подпускает, окружил себя астрологами, колдунами, ведьмами, звездочетами… Вы думаете, я шучу? Куда там.

В Кремле сейчас все делается согласно гороскопу и звездам. Своих охранников он сделал губернаторами, потому что никому не доверяет. Начальника личной охраны он назначил главой Национальной гвардии. Путин ест блюда только своего проверенного повара ", - сказав Шендерович.

Також сатирик зазначив, що Путін, як і свого часу Сталін, боїться, що його отруять. "Он отказался от хлеба и соли, которыми его приветствовали в Минске… и правильно сделал. Потому что каждый первый в его окружении сейчас мечтает о том, чтобы с ним что-нибудь случилось", - підкреслив письменник.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Спершу не хотіла підіймати слухавки": Ексдружина Дзідзьо розповіла про їхнє спілкування після розлучення

четвер, 18 квітень 2024, 19:51

Колишня дружина українського співака Дзідзьо – виконавиця SLAVIA – розповіла про їхнє спілкування після розриву, передають Патріоти України. Артистка запевнила, що після розлучення їм вдалося зберегти теплі стосунки. Зокрема, вони продовжують вітати од...

"Деградувала до рівня Потапа": Настя Каменських відповіла хейтерам, але обурила їх ще більше (відео)

четвер, 18 квітень 2024, 19:39

Напередодні в соцмережах співачку розкритикували за пісню іспанською та англійською мовами. Каменських опублікувала в Instagram відео, в якому зібрала негативні коментарі фоловерів, але знову нарвалася на хейт, передають Патріоти України. «Не дотепно… ...