"Путин украл страну, а вместе с ней – и наше будущее", - Слава Рабінович

Президент РФ вкрав більше за всіх, але він на свободі.

Володимир Путін. Фото: http://10svodok.su.

"Кто что украл. Михаил Ходорковский украл всю нефть своей же компании. Билл Браудер украл свои же налоги, уплаченные в российский бюджет. Алексей Навальный украл весь лес в Кирове, и прихватил еще и пару расследований Браудера", - написав Слава Рабінович на своїй сторінці у "Фейсбук", передають Патріоти України.

Альфред Кох украл картину. Все они или заочно арестованы, или заочно осуждены, или осуждены незаочно. А Путин, кажется, украл страну, а вместе с ней – и нашей будущее. И он на свободе – бандит, скрывающийся под маской президента.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Сільвіо дуже злякався": Друг Берлусконі розповів моторошну історію про полювання з Путіним

неділя, 5 травень 2024, 20:30

Російський диктатор Володимир Путін дуже налякав нині покійного експрем'єра Італії Сільвіо Берлусконі під час спільного полювання у 2013 році. Про це розповів колишній сенатор від партії Берлусконі «Уперед, Італіє!» Фабріціо Чікітто, повідомляють Патрі...

Ігнорують усі бойові посібники: Росія змогла би захопити Україну, якби слідувала власній доктрині, - експерт

неділя, 5 травень 2024, 20:00

Росія досі не змогла загарбати усю Україну, попри значну перевагу в чисельності людей та озброєнь. Одна з причин цього полягає в тому, що російська армія ігнорує власну доктрину та офіційні посібники щодо тактики ведення боїв. Про це виданню Business I...