"Путин ведет себя как раздувающаяся жаба на болоте, которая пытается всех напугать. И получить потом по щщам" - Сотник

Журналіст прокоментував імовірність розгоряння військового конфлікту між Україною та РФ в Азовському морі.

Путін "надуває щоки", лякаючи весь світ, лише для внутрішнього ватного споживача. Ілюстрація:ONLINE.UA

У російської верхівки і у президента РФ Володимира Путіна особисто дуже і дуже сильно звузився простір для маневрів. Про це заявив головний редактор незалежного суспільно-політичного каналу Sotnik-TV, російський журналіст, письменник, публіцист Олександр Сотник, передають Патріоти України.

Зокрема він дав прогноз з приводу ймовірності розгоряння військового конфлікту в акваторії Азовського моря між Україною і Росією. "Можу лише сказати, що путіністи недарма в Криму розгортають комплекси С-400 і всіляко посилюють зараз свою військову присутність. Але це як роздувається жаба на болоті, яка намагається всіх налякати. Думаю, ні на що серйозне вона, звичайно ж, не здатна. Нанести якийсь превентивний удар - може, але чисто теоретично. Отримати потім по пиці - може? Звичайно ж, може", - сказав він.

Крім того, Сотник вкрай невисоко оцінив російське прагнення погрожувати всьому і всюди. "Наприклад, всі ці погрози, які виходять від Кремля. Ось збили Іл-20 в Сирії. Володимир Володимирович вийшов, грізно надувся і сказав:" Ми зробимо такі кроки, що всі їх помітять!". І? Після цього здувся. Ніяких кроків. Вийшов через три дні Асад, висловив співчуття, пустив скупу-чоловічу, і на цьому істерики закінчилися", - вважає він.

Також Сотник наголосив, що у російської верхівки і у Путіна особисто дуже і дуже сильно звузився простір для маневру. "Тобто єдине, на що зараз здатний Путін - це накачувати ситуацію для внутрішнього вживання. Для того, щоб телеглядачам всередині Росії розповісти, які ми грізні, могутні, і всі нас бояться. А насправді звучить команда: "Відповзай! Відповзай!". А так, звичайно ж, для внутрішнього споживання - "Ми всіх переможемо! Особливо з цієї посудиною "Адмірал Кузнєцов", що димить. Звичайно ж! "Перемогли" весь світ"", - підсумував він.

Джерело: Главред
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росіяни використовують на фронті до 60−70 тис. снарядів на добу - джерело

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:15

Представник Генштабу ЗСУ на умовах анонімності розповів, що зараз окупанти ведуть артилерійський вогонь у 5−6 разів інтенсивніше, ніж їм відповідають українці. Про це NV розповіло джерело у Генштабі ЗСУ, передають Патріоти України. Окупаційне угрупуван...

Христа спочатку розіп'яли, а потім стали іконки ліпити. А в Україні рівно навпаки: спочатку зроблять ікону, а потім із задоволенням розіпнуть, - журналіст Асєєв

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:04

"Те саме з "бути героєм" у нашій країні. Христа спочатку розіп'яли, а потім стали іконки ліпити. А в Україні рівно навпаки: спочатку зроблять ікону, а потім із задоволенням розіпнуть. Тож якщо вже вирішите долучитися до ЗСУ, шукайте мотивацію не в сусп...